Mostar: Ukrao dvije crne torbe pa se dao u bijeg

U petak, 3. rujna, oko 19:45 sati, dežurni djelatnik OKP PU Mostar je u Ulici Maršala Tita u Mostaru, u blizini Šarića harema, primjetio osobu E.P. kako se ubrzano kreće noseći dvije crne torbe.

Isti se nakon upozorenja policijskog službenika dao u bijeg, ali je sustignut nakon čega je dragovoljno predao obje torbe. Torbe su otuđene iz vozila marke VW LT35, a koje je bilo parkirano u neposrednoj blizini harema. E.P. je lišen slobode, a s navedenim upoznat nadležni tužitelj, te izvršen očevid.

Proteklog vikenda iz oblasti spriječavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području HNŽ-a registrirano je 14 prijava; na području Mostara osam, na području Stoca dvije, na području Jablanice jedna, na području Čitluka jedna, na području Konjica jedna i na području Čapljine jedna.

Iz oblasti javnog reda i mira registrirano je 10 prekršaja, svi na području Mostara.

Zabilježene su 22 prometne nezgode; na području Mostara devet, na području Stoca pet, na području Konjica tri, na području Čapljine tri, na području Čitluka jedna i na području Neuma jedna. Dvije su osobe zadobile ozlijede neutvrđenog stupnja, dvije osobe lake tjelesne ozlijede, navodi se u Dnevnom izvješću MUP-a HNŽ.

(www.jabuka.tv)