Mostar: U izgorjelom automobilu pronađeno tijelo muškarca

Tijelo muškarca pronađeno je u srijedu u zapaljenom automobilu marke VW Passat na cesti za Hidroelektranu Mostarsko blato na lokalitetu Varda kod Mostara.

U 12:30 sati u Policijsku upravu Mostar javljeno je od strane Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar da gori automobil. Automobil je u potpunosti izgorio, a u njemu se nalazi izgorjelo tijelo muškarca. Kad se steknu uvjeti, radit će se očevid te utvrđivanje identita preminule osobe, izjavio je za portal Jabuka.tv glasnogovornik MUP-a HNŽ Ljudevit Marić.

Na terenu su, uz policiju i vatrogasce, pripadnici hitne medicinske pomoći te dežurni županijski tužitelj Županijskog tužiteljstva HNŽ-a.

Pronađeno je vozilo koje je izgoreno, unutra je pronađena nepoznata osoba i trenutno se provode istražne radnje kako bi se utvrdio identitet osobe i je li isti preminuo usred počinjenja nekog kaznenog djela ili se radi o nečem drugom. Provodit će se istražne radnje, naredit će se obdukcija i onda ćemo imati neke bolje informacije, izjavio je za Bljesak.info dežurni županijski tužitelj Županijskog tužiteljstvz HNŽ-a Zdravko Rezo.

Kako se neslužbeno doznaje, postoje sumnje da je riječ o kaznenom djelu.

(www.jabuka.tv)