Mostar: Nakon prometne nesreće u Čulama preminuo vozač Golfa

Usljed teških tjelesnih ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći koja se jučer u 10 sati kod Mostara, u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici (SKB) Mostar je preminuo Dž. P. (1972.) vozač Golfa, piše Dnevni avaz.

U nesreći je sudjelovalo i vozilo Ford, kojim je upravljao D.P. (59). “Dž.P. (1972.) je nažalost jučer u poslijepodnevnim satima preminuo na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje SKB Mostar. D.P. (1959.) je nakon obrade u Centru urgentne medicine SKB Mostar pušten na kućno liječenje”, potvrdila je Adrijana Pandža iz Ureda za informiranje Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.

Iz MUP-a Hercegovačko – neretvanske županije su priopćili da su oba vozila privremeno izuzeta specijalnim policijskim vozilom ‘pauk’ i prevezena u krug Policijske uprave Mostar. Prometna nesreća dogodila se u u ponedjeljak oko 10 sati u mjestu Čula, na cesti između Mostara i Čitluka.

Dan prije, na istoj cesti dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali automobili Mercedes, Golf i Citroen. Tom prilikom je jedna osoba zadobila ozljede opasne po život.

(www.jabuka.tv)