Mostar: Muškarac prodavao djeci drogu ispred škole, policija traga za migrantom koji je upao u Neretvu

U srijedu oko 15:30 sati PU Mostar je obaviještena da kod X Osnovne škole u Ulica Splitska u Mostaru, NN osoba s crvenim motociklom prodaje djeci drogu.

Odmah su na lice mjesta izašli djelatnici policije koji su zaustavili navedenu osobu a radilo se o osobi koja je od ranije poznata kao uživatelj opojne droge, D.P.(1978) iz Mostara.

Isti je nakon zaustavljanja od strane djelatnika policije, progutao dvije prozirne vrećice u kojima se nalazila bijela praškasta tvar. Nakon toga odveden je na Interni odjel SKB Mostar gdje je zadržan na promatranju.

O svemu je upoznat nadležni tužitelj i odjel kriminalističke policije.

Isti dan oko 13:30 sati PU Mostar je obaviještena od strane NN građanina da je u neposrednoj blizini Carinskog mosta na pješčanoj plaži, primjetio kako NN osoba ulazi u vodu i umiva se.

U jednom trenutku voda ga povlači i nosi prema Carinskom mostu. Odmah su na lice mjesta izašle patrole policije koje su operativnim radom na terenu došle do saznanja da se radi o migrantu iz Maroka s kojim se na plaži u tom trenutku nalazio i njegov rođak.

U tijeku potraga za nestalom osobom u Neretvi

O svemu su odmah upoznate nadležne institucije, a djelatnici policije su nastavili sa aktivnostima na pretraživanju terena.

Iz oblasti spriječavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području HNŽ-a registrirane su dvije prijave, po jedna na područjima Mostara i Čapljine.

Registrirana su četiri prekršaja iz oblasti javnog reda i mira od čega na području Mostara tri i na području Rame jedna.

Zabilježene su i četiri prometne nezgode od čega na području Konjica dvije te po jedna na područjima Mostara i Stoca. U njima su dvije osobe zadobile lakše tjelesne ozljede dok je jedna osoba zadobila ozljede neutvrđenog stupnja, navodi se u dnevnom izvješću MUP-a HNŽ-a.

(www.jabuka.tv)