Mostar: Lopov se ozlijedio bježeći od policije

Lopov se ozlijedio u ponedjeljak navečer u Mostaru nakon što je bježeći od policije prilikom neuspješne provale u jedan objekt pao s ograde.

PU Mostar u ponedjeljak navečer obaviještena je da dvije nepoznate osobe u pokušavaju provaliti objekt u kojem su smještene trgovine “Dallas” i “Best” u Ulici maršala Tita, ali da nisu uspjele, nakon čega su preskočile ogradu i otišle iza objekata.

Na mjesto događaja izašli su djelatnici policije koji su sustigli jednu osobu, a radi se o T.S. (1982.) iz Mostara. On je prilikom preskakanja ograde zadobio ozlijede te mu je ukazana liječnička pomoć.

Prilikom bježanja T.S. je odbacio plinski pištolj, a kod njega su pronađene rukavice, nož i potkapa s prorezima za oči. Spomenuta osoba lišena je slobode i zadržana radi kriminalističke obrade, a o svemu je upoznat tužitelj, navodi se dnevnom izvješću MUP-a HNŽ-a.

Inače tijekom ponedjeljka zabilježene su je pet prijava na području HNŽ-a (po dvije Mostar i Čapljina, te jedna Konjic. Zabilježena su i dva kršenja javnog reda i mira (Mostar i Prozor-Rama) te četiri prometne nesreće (Mostar, Stolac, Čitluk, Konjic), a u njima su tri osobe zadobile ozljede nepoznatog stupnja.

(www.jabuka.tv)