Mostar: Lopov koji je u petak pljačkao ljekarnu je migrant iz Palestine

U petak  6. lipnja  oko 6:05 sati PU Mostar je obaviještena da u Ulici Kralja Zvonimira migrant razbija staklo na apoteci “Alpha Plus Betty”.

Odmah su na lice mjesta izašli djelatnici policije i zatekli osobu W.B. (2002), državljanina Palestine.

Isti je lišen slobode i o svemu je upoznat Odjel kriminalističke policije, priopćeno je iz MUP-a HNŽ.

U nedjelju 7. lipnja 2020. godine u 19:00 sati na dijelu magistralne ceste M-17 u mjestu Bradina, općina Konjic, dogodila se prometna nezgoda u kojoj su sudjelovali E.M. (1986) iz Sarajeva s motociklom “Kawasaki” i E.O. (1994.) iz Sarajeva sa motociklom “Aprilla”.

Teže ozljede neutvrđenog stupnja je zadobio vozač E.M. kome je ukazana pomoć u Općoj bolnici Konjic.

Za protekli vikend iz oblasti spriječavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije, registrirane su 22 prijave, od čega na području Mostara 14, na području Konjica tri, na području Jablanice dvije, na području Čapljine, Stoca i Neuma po jedna.

Iz oblasti javnog reda i mira registrirano je pet prekršaja i to na području Neuma, Mostara i Čitluka po jedan te na području Rame dva.

Zabilježeno je i 18 prometnih nezgoda i to na području Mostara sedam i Konjica po sedam, na području Jablanice i Čapljine po jedna te na području Čitluka dvije u kojima su četiri osobe zadobile lakše tjelesne ozljede dok su dvije osobe zadobile ozljede neutvrđenog stupnja, navodi se u dnevnom izvješću MUP-a HNŽ-a.

Mostar: Lopov uhvaćen tijekom pljačke

(www.jabuka.tv)