Mostar dobiva prvu IT konferenciju – VISION DAYS

Konferencija VISION DAYS održat će se po prvi put u Mostaru 23. i 24. svibnja 2024. u CineStaru u Mepas Mallu, a tema prvog izdanja je ”IT sigurnost je u vašim rukama”.

Namijenjena je prije svega IT Security stručnjacima, ali i managementu svih kompanija, a sve s ciljem da se omogući što bolje razumijevanje važnosti informacijske infrastrukture i njezine sigurnosti za uspješan rast i razvoj kompanija.

Ova dvodnevna konferencija ponudit će predavanja eminentnih stručnjaka s višegodišnjim iskustvom u velikim IT korporacijama, kao i europskim i svjetskim projektima. U posebnom fokusu bit će regionalni IT stručnjaci i certificirani stručnjaci za Cyber Security.

Osmišljena je na način da sva predavanja budu zasnovana isključivo na CASE STUDY predavanjima eminentnih stručnjaka, sa posebno odabranim predavanjima iz dugogodišnjeg iskustva u struci, ističu organizatori iz kompanije DNS IT Consulting and Services, iza kojih je dugogodišnje iskustvo u IT industriji i sudjelovanju u predavačkom dijelu sličnih konferencija u regiji.

Dolazak na ovu važnu konferenciju najavila su i mnoga poznata predavačka imena koja su svoje bogato iskustvo dijelila na pozornicama renomiranih konferencija, poput Microsoft Ignitea, Vmware EXPO-a, TechED-a, pa sve do regionalnih IT konferencija Network, Sinergija, Advanced Technology Days i druge.

Ne propustite priliku biti dio ove prve IT konferencije u Mostaru i osigurati svoje mjesto po najpovoljnijoj cijeni, jer upravo u četvrtak su krenule rane prijave na VISION DAYS.

Early Bird kotizacije dostupne su po cijeni 250 KM + PDV sve do 20. veljače putem službene stranice konferencije.

Nakon ovog datuma cijene će biti veće, pa će Regular kotizacije iznositi 300 KM + PDV (od 20. veljače do 10. svibnja), a Last Minute kotizacije 350 KM + PDV (od 11. svibnja do svibnja).

Konferencija će ponuditi 20-ak predavanja koja će se održavati istovremeno u dvije dvorane u CineStaru. Očekuje se kako će ih pratiti oko 250 sudionika iz cijele regije.

Budite dio ovog jedinstvenog IT događaja i unaprijedite svoje znanje kroz predavanja eminentnih IT stručnjaka.

VISION DAYS – dani koji se pamte!

*Sponzorirani članak