Mladić iz Posušja poginuo na cesti za Blidinje

Na regionalnoj cesti R-419 Tomislavgrad-Blidinje u noćnim satima 2. lipnja, oko 2:50 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je došlo do slijetanja motornog vozila s kolnika pri čemu je jedna osoba smrtno strada, a tri osobe zadobile su tjelesne ozljede.

Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici PU Tomislavgrad te tom prilikom utvrdili da je A.K. (2005.) iz Posušja, upravljajući motornim vozilom marke Opel Insignia zagrebačkih registarskih oznaka, u jednom trenutku izgubio nadzor nad vozilom, uslijed čega je došlo do slijetanje motornog vozila s kolnika, pri čemu je smrtno stradao suvozač J.G. rođen 2003. godine iz Posušja, dok su suputnici (rođeni 2003., 2006. i 2007. godine), također iz Posušja, zadobili tjelesne ozljede te su prevezeni u Dom zdravlja Posušje zbog pružanja liječničke pomoći.

Dežurni liječnik Doma zdravlja Tomislavgrad konstatirao je smrt J. G. nakon čega je tijelo prevezeno u gradsku mrtvačnicu, a o svemu je upoznat dežurni županijski tužitelj u Livnu, priopćeno je iz Ministarstva unutarnjih poslova Hercegbosanske županije.

(www.jabuka.tv)