Mišo Kovač stigao u Hercegovinu

Kad Mišo digne desnu ruku, pjeva desna tribina. Kad Mišo digne lijevu ruku, pjeva lijeva tribina. Kad Mišo digne obje ruke, pjeva čitava dvorana.

Ovako je koncert Miše Kovača svojevremeno opisao Dubravko Ivaniš Ripper, frontman hrvatskog rock sastava ”Pips, Chips and Videoclips”, koji je u počecima svoje karijere 1993. godine čak i gostovao na splitskom koncertu legendarnog Miše.

Ne sumnjamo kako će sa Mišom pjevati i hercegovačka publika s kojom se sutra susreće nakon dugo godina.

”Znam da u Hercegovini imam puno svoje publike, koja me dugo nije vidjela i zbog toga se radujem ovom koncert”, kazao je Mišo za hercegovačke medije i najavio lom na sutrašnjem koncertu, koji počinje u 20 sati u dvorani Pecara u Širokom Brijegu.

U okviru koncerta legendarnom Miši će biti uručen i njegov portret, koji je posebno za ovu priliku naslikao akademski slikar iz Sarajeva Muhamed Ćeif. Naziv portreta je “Ostao si uvijek isti”, a na koncertu će, osim autora, sudjelovati i izaslanstvo Udruge likovnih umjetnika BiH: Denis Jeina, tajnik udruge, te Esad Lukač, umjetnički fotograf.

Zanimljivo je da najvećim hitom u svojoj karijeri Mišo smatra upravo pjesmu ”Ostala si uvijek ista”, a osim ovom, publiku u Hercegovini će obradovati i drugim svojim neponovljivim hitovima, poput ”Ako me ostaviš”, ”Dalmacija u mom oku”, ”Poljubi zemlju” i mnoge druge…

Ulaznice se na dan koncerta mogu kupiti na svim ovlaštenim prodajnim mjestima: Info pultu Mepas Malla i Forestu u Orci (Mostar), Kavani kod Duje (Široki Brijeg), Grand caffeu (Posušje) i Noćnom klubu Diamond (Ljubuški), te na ulazu u dvoranu Pecara od 17.00 sati.

Mate Mišo Kovač je sa svojom obitelji već stigao u Hercegovinu u hotel Mostar, koji će biti njegov, ali i domaćin brojne tehničke ekipe i bendova, s obzirom da će na koncertu kao gošća nastupiti i njegova kćerka Ivana Kovač.

Portal Jabuka.tv je medijski pokrovitelj koncerta.

(www.jabuka.tv)