Mini make up eventi: Besplatno šminkanje i beauty savjeti u odabranim dm prodavaonicama

Proljeće je pravo vrijeme da u svoje beauty rutine uvedemo male promjene i nakon tmurnih zimskih dana zasijamo punim sjajem.

Baš iz tog razloga dm je za sve dame pripremio mini make up evente na kojim će stručne dm savjetnice za ljepotu besplatno šminkati i dijeliti beauty savjete.

Mini eventi bit će održani od 11. do 20.4. u trajanju od četiri sata, svaki dan u jednoj od 20 odabranih dm prodavnica koje nude uslugu dm savjetnice za ljepotu. Pregled odabranih prodavaonica dostupan je na dm web stranici: www.dm-drogeriemarkt.ba.

Svi posjetitelji u dm prodavaonicama moći će uživati u promocijama najnovijih make up proizvoda te u brojnim drugim posebnim ponudama. Kompanija dm je za kupce pripremila i male znakove pažnje, foto ram za nezaboravne uspomene i priliku da testiraju dm proizvode prije kupovine.

Inspirirani proljećem i buđenjem prirode dm je kreirao mini make up evente, kao dio proljetne dm beauty kampanje koja traje od 10. do 23.4. pod motom „Ljepota inspirirana prirodom“. Želja nam je inspirirati dame da se povežu s prirodom i da prepoznaju ljepotu koja nas okružuje, kazala je Ajla Hadžić, menadžerica marketinga u dm-u.

Osim besplatnog šminkanja i beauty savjeta tokom kampanje kupci za svaku kupovinu make up proizvoda ostvaruju 15x više bodova na svojoj dm active beauty digitalnoj kartici, dok za kupovinu make up proizvoda u vrijednosti od 40 KM ili više, kupci na poklon dobivaju kozmetičku torbicu.

Šminkanje i savjetovanje je besplatno te nije potrebno rezervirati termin.

*Sponzorirani članak