MG postaje službeno vozilo Rukometnog kluba Izviđač

Rukometni klub Izviđač iz Ljubuškog, sinonim za strast, predanost i sportsku izvrsnost, nastavlja svoj nevjerojatan sportski put uz podršku jedne od vodećih kompanija u autoindustiji na tržištu, GUMA M, koja je s ponosom predstavlja novi MG kao službeno vozilo RK Izviđač.

U nazočnosti igrača, trenera i člana uprave, MG je s ponosom uručen RK Izviđač iz Ljubuškog, kao službeno vozilo koje predstavlja ne samo simbol partnerstva, već i izvrsnost i potporu koja će klubu omogućiti da brže i sigurnije doseže svoje ciljeve. Ovaj angažman predstavlja partnerstvo između dvije uspješne organizacije koje dijele zajedničke vrijednosti, entuzijazam i predanost izvrsnosti.

RK Izviđač iz Ljubuškog je jedan od najprestižnijih rukometnih klubova u Bosni i Hercegovini. Ponosni smo što smo postali dio obitelji kluba koji predstavlja strast, marljivost i predanost, sve vrijednosti koje dijelimo u našoj kompaniji. MG vozilo nije samo simbol partnerstva, već i posvećenost podržavanju rukometnih aspiracija i sportske izvrsnosti u gradu Ljubuškom i šire.

Suradnja ima za cilj jačanje sportske scene i promicanje vrhunskih vrijednosti koje oba brenda dijele. Kompanija će podržavati klub ne samo na terenu, već i kroz zajedničke događaje, promocije i društveno odgovorne projekte.

Ova suradnja obilježava početak uzbudljivog putovanja RK Izviđač prema budućim pobjedama i uspjesima gdje očekujemo nevjerojatne trenutke na i izvan terena, gdje ćemo zajedno koračati prema sportskim visinama.

Više o sportskim uspjesima RK Izviđač kao i novim MG vozilima u kompaniji GUMA M možete saznati na sljedećim linkovima:

https://www.instagram.com/rk_izvidjac/

https://www.instagram.com/gumambh/

*Sponzorirani članak