Mepas Mall Urbana avantura

Gradske gužve znaju biti prava gnjavaža, pogotovo kada dođu visoke ljetne temperature.  Zato Mepas Mall ima super vijest za sve!

Zaboravite na gužve i kašnjenje jer je Mepas Mall za vas pripremio veliki nagradni natječaj i nagrade po mjeri. Ako želite bezbrižno stići na posao ili faks ovo ljeto, ključeve od automobila ostavite sa strane, sudjelujete u nagradnom natječaju i osvojite urbana gradska prometala.

U razdoblju 15. svibnja do 10. lipnja  obavite kupovinu u Mepas Mallu u minimalnom iznosu od 20 KM. Osobne podatke i broj računa upišite u Facebook aplikaciju i osvojite vrhunske nagrade: Capriolo Level 9.5 HDS24 mountain bike i MS ENERGY e-romobil e20.

Električni romobil MS ENERGY e20 idealan je suputnik u gradskim avanturama! Lagan i sklopiv mehanizam pruža mobilnost i jednostavnu upotrebu, a dugotrajna baterija pobrinut će se za duge vožnje gradom. Ovaj atraktivni urbani gadget potražite u Techno Shop radnji na 3. katu Mepas Malla.

Sve ljubitelje vrhunskih bicikla oduševit će Capriolo Level 9.5 HDS24 mountain bike, koji je prilagođen urbanim vožnjama, dizajniran da odgovara početnicima, ali i vrhunskim biciklistima. Capriolo bicikla možete potražiti u Sport Vision radnji, a kompletnu Capriolo ponudu možete pogledati u novootvorenoj radnji na adresi Kneza Višeslava 30C.

Nagradni natječaj Mepas Mall Urbana avantura podržali su: Capriolo, MS ENERGY i Techno Shop.

Učinite svoj svakodnevni život zabavnim, uživajte u najboljem shoppingu u gradu i osvojite atraktivne nagrade. Kupovinom artikala svaki dan možete povećati svoje šanse za dobitak stoga posjetite Mepas Mall već danas!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu