Mepas Mall Urbana avantura

Užurbani gradski ritam može biti izvor briga, ali barem one prometne možeš lako riješiti! e-Mobilnost je pravi gradski hit!

eBicikl i eRomobil dizajnirani su po mjeri grada i spremni na sve izazove koji nas očekuju tijekom dana! U vrućim mjesecima koji su ispred nas idealni su za vožnju, ali i prilika za rekreaciju i više uživanja na zraku.

Ovog ljeta postanite pravi urbani avanturist i odaberite atraktivne i ekološki prihvatljivije opcije uz nagradni natječaj Mepas Mall Urbana avantura. Najsretniji od vas imaju priliku osvojiti MS ENERGY eBike m10 i MS ENERGY eRomobil e21.

Neka glavni motiv bude zabavnija svakodnevica i možda baš vi osvojite idealnog gradskog suputnika!

eRomobili grade nove potrebe i navike, totalni su hit i super izgledaju na gradskim ulicama. eRomobil e21 je ekonomičan, lagan za upotrebu, a dugotrajna baterija pobrinut će se da svaki kilometar bude čisti užitak!

Sve ljubitelje vrhunskih bicikla oduševit će eBike m10, koji je prilagođen urbanim vožnjama, dizajniran da pruži udobnost sa snažnim motorom i baterijom dometa do 100 km.

U razdoblju od 20. svibnja do 15. lipnja obavite kupovinu u Mepas Mallu u minimalnom iznosu od 20 KM. Osobne podatke i broj računa upišite u aplikaciju i osvojite vrhunske nagrade. Kupujte u vašim omiljenim radnjama i povećajte svoje šanse za dobitak.

Nagradni natječaj Mepas Mall Urbana avantura podržali su: MS ENERGY i Techno Shop.

Pridruži nam se u nezaboravnoj urbanoj avanturi i osjeti slobodu kretanja!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

*Sponzorirani članak