Mepas Mall slavi treći rođendan

Povodom proslave treće godišnjice uspješnog poslovanja, vaš najomiljeniji shopping centar – Mepas Mall, proslavit će rođendan u najblistavijem izdanju. Otkako je prije tri godine Mepas Mall otvorio svoja vrata, milijuni znatiželjnih pogleda zavirili su u sve kutke metropole shoppinga, zabave, businessa i gastronomije. Od nastanka do danas postali smo privlačno mjesto koje običnu kupovinu pretvara u životno iskustvo.

SEDMODNEVA ROĐENDANSKA ZABAVA

Od ponedjeljka 06.04. do nedjelje 12.04.2015. godine

Zahvaljujući našim posjetiteljima Mepas Mall je postao najposjećeniji centar u regiji, i stoga im želimo zahvaliti na najbolji mogući način. Za vas smo pripremili tjedan dana bogatog programa i izvrsne rođendanske zabave s brojnim aktivnostima i sadržajima koje ne smijete propustiti.Očekuju vas mnoga iznenađenja, humanitarne akcije, kreativan program, besplatno šminkanje i savjeti profesionalnih vizažista. Svaki dan namijenjen je pojedinoj skupini posjetitelja, tako da će svi naši dragi posjetitelji, od najmlađih do najstarijih, imati jednaku priliku uživati u pogodnostima sedmodnevne rođendanske zabave. 

Ponedjeljak 06.04.

Postavljanje rođendanske zastave

Zastava sa rođendanskim porukama i čestitkama bit će izložena cijeli tjedan proslave rođendana.

Utorak 07.04.

Svjetski dan zdravlja/Blogermania

10:00-12:00 u prizemlju centra bit će organizirane akcije dobrovoljnog darivanja krvi i besplatnog mjerenja šećera i krvnog tlaka.

16:00-20:00 na 1.katu centra očekuje vas Blogermania, tematski event uz besplatno šminkanje i savjetovanja profesionalnih vizažista, frizera, prezentacije i radionice beauty blogerica.

Srijeda 08.04.

Dječja predstava „Tko umije njemu dvije“

Od 19:00sati na 3.katu centra održat će se dječja predstava „Tko umije njemu dvije“u suradnji s Lutkarskim kazalištem iz Mostara.

Četvrtak 09.04.

Izložba kreativaca

Od 09:00-21:00 satna 1.katu centra bit će održana izložba kreativaca „Očima kreativaca“.

Petak 10.04.

Super sendvič i koncert Ive Jurića

Od 11:00 sati u prizemlju centra u suradnji sa Konzumom bit će izložen super sendvič od ukusne baguete i Gavrilovićeve čajne kobasice, dugačak preko 50 metara. Ljubazne hostese pobrinut će se da svaki posjetitelj dobije porciju ukusnog super sendviča, a za dobru atmosferu bit će zadužen Ivo Jurić.

Subota 11.04.

Velika rođendanska zabava/Late Midnight Shopping

od 12:00 sati u prizemlju centra je velika rođendanska zabava sa Lilom i njegovom veselom družinom, puno plesa, zabave i smijeha sa rođendanskom tortom i nagradnom igrom. Sve posjetitelje očekuje poznati zabavljač Lilo, mađioničar, štular, maskote, modeliranje balona, oslikavanje lica, dječje društvene igre, karaoke, izrada karikatura i druge vesele aktivnosti.

20:00-24:00 Late midnight shopping, noćni shopping s popustima sa besplatnim parkingom za sve posjetitelje

Nedjelja 12.04.

Nastavak rođendanske zabave

 

od 17:00 sati u prizemlju centra nastavlja se rođendanska zabava uz Garfielda i Peppa Pig, dječje zabavne igre i radionice, puno plesa, zabave i smijeha, modeliranje balona, oslikavanje lica, dječje društvene igre, izrada karikatura i nagradna igra.

 

 

11.-12.04.

Rođendanska nagradna igra sa balonima

U subotu i nedjelju za sve posjetitelje pripremili smo rođendansku nagradnu igru sa balonima. U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi posjetitelji centra sa računom od 20KM iz bilo koje radnje u centru ostvarenim taj dan. U balone će biti umetnuti kuponi sa nagradama, potrebno je probušiti balon, svaki balon je dobitni. Ljubazne hostese kontrolirat će račune, nagrade će se moći preuzeti na info pultu centra.

 

 

U rođendanskom mjesecu za drage posjetitelje pored sedmodnevne rođendanske zabave pripremili smo čitav niz aktivnosti kojima ćemo obilježiti 3. rođendan najboljeg trgovačkog centra u regiji.

 

 

Mepas Mall&Eronet Samsung Galaxy S6 Quiz

 

U suradnji sa HT ERONETOM predstavit ćemo svjetsku senzaciju, najnoviji Samsung Galaxy S6 pametni telefon. U rođendanskom mjesecu najsretnijeg posjetitelja centra i korisnika HT ERONETA nagradit ćemo ovim vrhunskim mobilnim telefonom.

 

17.04.

Makeover by Emerik Gudelj

Za ljubitelje mode i dobrog stila, pripremili smo poznatu poslasticu – Makeover by Emerik Gudelj, dobro poznati modni event u kojem se kandidati natječu za kraljicu i kralja stila. Makeover će konceptualno biti u duhu dolazećih matura sa modnom revijom maturanata i drugim iznenađenjima.

22.04.

Dan planete zemlje

Prigodom obilježavanja Dana planete zemlje u centru će biti organizirane zabavne i edukativne dječje radionice na temu očuvanja okoliša u kojima će mališani uz pomoć animatora kroz igru naučiti kako postati prijatelji planete Zemlje.

 

24.-26.04.

Mepas Mall Auto Moto Show 

Za ljubitelje automobila i motocikla pripremili smo MepasMall AutoMotoShow, jedinstvenu manifestaciju na platou centra. Svi posjetitelji imat će priliku uživati u oktanskim novitetima, probnim vožnjama i drugim sadržajima. Predstavit će se najnoviji modeli i dostignuća iz automobilskog i motociklističkog svijeta, kao i drugi sadržaji automobilske industrije.

 

Rođendan se slavi u velikom stilu, dođite, veselite se s nama i uživajte u nezaboravnoj proslavi treće godišnjice Mepas Malla!

 

 

Vaš Mepas mall
Lifestyle u trendu