Mepas Mall Shopping Fest – Jabuka.tv

Mepas Mall Shopping Fest

Blagdanska čarolija je pred vratima i Mepas Mall je odlučio blagdansko vrijeme obilježiti na najljepši način mogući način, Shopping Fest nagradnim natječajem, koji će zasigurno razveseliti sve generacije.

Nagradni natječaj Mepas Mall Shopping Fest traje u razdoblju od 25.11. do 31.12.2020. i sve što trebate je obaviti kupovinu u centru u minimalnom iznosu od 20 KM i svoje podatke upisati u aplikaciju.

Sudjelovanjem u ovom vrhunskom nagradnom natječaju imate priliku osvojiti fenomenalne nagrade.

Za najljepše trenutke odmora za dušu i tijelo osigurali smo zimski aranžman u hotelu Termag na Jahorini. Ljubitelji tehnologije i super mobitela poželjet će isprobati fantastični Samsung Galaxy Note2o Ultra pametni telefon koji svojim fenomenalnim karakteristikama i performansama oduševljava, a KimTec i HT Eronet vam pružaju priliku da uz malo sreće osvojite ovaj senzacionalni Ultra uređaj!

Uz pomoć Philipsa i Technoshopa možete osvojiti revolucionarni Philips pročišćivač zraka 3000i, koji će se pobrinuti za nevidljiva onečišćenja i alergene koji se mogu uvući u vaš dom. Ljubitelje nakita posebno će razveseliti Pandora Charms narukvica, a i luksuzne Cruyff tenisice, koje je osigurao In Vivo.

Kako do ovih vrhunskih nagrada doznajte klikom na LINK

U najsvečanijem mjesecu u godini, događaju se mnoge čarolije. Podarite sebi i svojim najdražima pravu blagdansku čaroliju i uživajte u shoppingu u vašem omiljenom centru!

Čekamo vas!

*PR članak