Mepas Mall nove kolekcije

Jesen nam stiže laganim korakom, a s njom i nove kolekcije čije prve primjerke već možete pronaći na policama svog omiljenog shopping centra.

2020. godina se pokazale sve samo ne tipičnom, pa su i prve jesenske kolekcije najavile početak nove sezone koja u modni svijet donosi raskoš trendova i potpunu transformaciju garderobe.

U našim ormarima, lagane i prozračne modele zamijenit će raskošni materijali i klasične siluete, dok će se omiljenim neutralnim tonovima pridružiti zemljane i zagasite nijanse.

Uz jednostavne modele poput košulje, blejzera i kožnih komada bez kojih ne bismo mogli zamisliti garderobu za jesensku sezonu, ženstvene haljine i svestrane suknje još uvijek će plijeniti pažnju u modnom svijetu i našim ormarima.

Ipak, u svakom jesenskom ormaru naći će se mjesto za nekoliko ključnih modela hlača koje će našem jesenskom stilu dati onaj cool faktor, dozu udobnosti i bezbroj mogućnosti kada je u pitanju kreiranje svakodnevnih kombinacija.

Rujan je pred vratima, a osim što označava početak jeseni, znači i veliki sezonski shopping te biranje kombinacija za jesenski povratak u grad i ured.

A vrhunski shopping može vas odvesti do vrhunske nagrade – HP OMEN 15 laptopa, kojeg su osigurali Techno shop i HP!

Kliknite na LINK i doznajte kako možete postati ponosni vlasnik ovog spektakularnog gamerskog laptopa, koji svojim karakteristikama nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Kao što možete primijetiti ova jesen u Mepas Mallu će biti modno jako uzbudljiva.

Dočekajte ju spremni i krenite zajedno s nama u potragu za kombinacijama za stylish jesen!

Naravno, ne zaboravite biti odgovorni!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

*PR članak