Mepas Mall Magazin – Jabuka.tv

Mepas Mall Magazin

Dragi posjetitelji Mepas Malla, raduje nas što je Mepas Mall i dalje vaše omiljeno mjesto susreta i druženja. Uvijek se trudimo biti što bolji i ponuditi vam najbolju zabavu kako bismo opravdali povjerenje koje nam pružate. Predstavljamo vam s velikim ponosom jesenski broj Mepas Mall Magazina, koji je najbolja uvertira za nove kolekcije jesen/zimu 2015./2016. koje možete potražiti u centru.

Pregled događanja koji su obilježili razdoblje iza nas, ali i najave onog što dolazi, aktivnosti koje smo podržali, kao i nove radnje u centru samo su dio onog što vas čeka u novom 6. broju.

Hrabro zakoračite s nama u nove modne avanture, uživajte u savjetima za ljepotu i zdravlje, zavirite u modni izlog, zagospodarite vremenom i otkrijte što naše posjetiteljice misle o modi, stilu i ljepoti. U novim kolekcijama potražite inspiraciju za poslovnu eleganciju ili savršen sportski look. Poznati svjetski brandovi zasigurno će vas i ove godine oduševiti mnoštvom detalja i dodataka stvorenih za sve prilike, a kako bi vašim klincima i klincezama početak nove školske godine bio još ljepši pripremili smo posebnu „Time for school“ rubriku.

Mirisne note će upotpuniti ukupni dojam i odvesti vas u čarobni svijet parfema, a proizvodi za dom vas oduševiti svojom neodoljivošću. Vrijedna ekipa našeg magazina između ostalog donosi vam i eksluzivni intervju sa modnom ilustratoricom Mayom Beus.

Kao šećer na kraju, izdvajamo prilog o čokoladnom zadovoljstvu i bilješke beauty blogerice sa korisnim savjetima za jesenski make up.

Da vam ne otkrivamo sve sočne detalje, potražite svoj primjerak na info pultu našeg centra i uživajte u kavi i bogatom sadržaju novog broja.

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu