Mepas Mall Late Night Shopping

Ovo ljeto počinje savršeno uz Late Night Shopping!

Vrijeme je da u fokus stavimo lepršave i prozračne komade odjeće i obuće koji će biti savršeni za uživanje na plaži i šetnje uz zvuk valova. Ako ste neodlučni, birajte lagane materijale koji će vam pružiti nesputano uživanje u čarima ljeta, a u kojima ćete uvijek izgledati zanosno.

Inspiraciju potražite u omiljenim trgovinama u centru. U četvrtak, 23. lipnja, posjetite Mepas Mall i uživajte u uzbudljivoj noćnoj shopping avanturi do 23:00 sata! Late Night Shopping uvijek je posebno iskustvo jer imate dovoljno vremena da zavirite u sve trgovine centra i za sebe odaberete najbolje iz kolekcija.

Sve što trebate za uživanje u toplim, sunčanim danima potražite na jednom mjestu, a uz to ostvarite odlične popuste. Uskočite u kupaći kostim ili haljinicu koju odavno gledate u izlogu i uživajte u čarima ljeta. Vrijeme je da svoje omiljene rituale preselite na plažu, a ljetne favorite potražite u Mepas Mallu.

Za sve naše posjetitelje osigurali smo besplatan parking od 19:00 do 23:00 sata.

Sve pogodnosti Late Night Shoppinga možete pogledati na LINKU

Pametan Late Night Shopping vodi vas do ljeta za pamćenje uz veliku nagradnu igru ”U avanture nove Juke te zove”. Kupone preuzmite na info pultu centra i možda baš vi postanete sretni dobitnik vrhunskog Nissan Juke automobila i drugih super nagrada.

Dođite i uživajte u uvijek zabavnom Late Night Shoppingu!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

*Sponzorirani članak