Mepas Mall i Techno Shop predstavljaju Back to School

Ljetne radosti se bliže kraju i nova školska godina kuca na vrata, a Mepas Mall se pobrinuo da povratak u školske klupe bude što bezbrižniji i veseliji.

I ove godine na policama omiljenog shopping centra vas čeka sve što je potrebno školarcima za uspješnu i sretnu školsku godinu. Uz bogatu ponudu kvalitetne i trendy odjeće i obuće, svatko će imati priliku pronaći nešto za sebe. Savršeni ruksak i bogata ponuda kvalitetnog školskog pribora riješit će vas slatkih briga, a školarci će ih s veseljem nositi tijekom nove školske godine.

Za hladne dane očekuju vas udobne čizmice i tople jakne koje će vas oduševiti na prvi pogled. Spremni dočekajte školske dane i učinite ih posebnim.

A vrhunski shopping može vas odvesti do vrhunske nagrade – fantastičnog HP OMEN 15 Laptopa, kojeg su osigurali Techno shop i HP!

U periodu od 25. kolovoza do 20. rujna obavite kupovinu u našem centru u minimalnom iznosu od 20 KM. Osobne podatke i broj računa upišite u aplikaciju i možda se sreća osmjehne upravo vama i osvojite spektakularni HP OMEN 15 Laptop, koji svojim karakteristikama nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Kombinacija super moćnog procesora i grafičke kartice, te upečatljiv dizajn samo su neki od razloga zašto ovaj Laptop nudi vrhunski osjećaj snage i ugođaja tijekom korištenja.

Pripremite se za novu školsku godinu i sve što vam je potrebno pronađite u Mepas Mallu i sudjelujte u našem nagradnom natječaju, jer možda baš vi budete sretni dobitnik ovog spektakularnog gamerskog Laptopa.

Neka prvi dani u školskim klupama prođu veselo i bezbrižno uz Mepas Mall!

Vidimo se!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

*PR članak