Mepas Mall i Techno Shop predstavljaju 65” SONY BRAVIA OLED TV

Doživite potpuno novi svijet tehnologije koja fascinira uz Sony Bravia Oled TV! Uvjerite se da je TV ponovo izmišljen i iskusite vjerno dočaranu stvarnost uz boje koje će vam pružiti osjećaj kao da ste tamo!

Posjetite Mepas Mall u srijedu 24.05. i uživajte u predstavljanju fenomenalnog 65” Sony Bravia Oled TV u 19.00 sati na 1.katu centra.

Ovaj izvanredni televizor stvoren je za vrhunski doživljaj svijeta koji će vas osvojiti. Procesor X1 Extreme precizno i pojedinačno kontrolira osam milijuna piksela vlastitog osvjetljenja i prikazuje boje upravo onakvima kakve jesu!

Poistovjetite se s dinamičnim svijetom tehnologije i doživite svijet u najboljem svjetlu! Sony Bravia Oled TV stvoren je da vas zavede sjajnim i inovativnim dizajnom koji će se savršeno nadopuniti svaki interijer.

Ovaj revolucionarni televizor dodatno naglašava ljepotu onoga što vas okružuje i daje živost bojama uz fenomenalni Triluminos zaslon koji prikazuje cijeli raspon sjena i nijansi kroz široku paletu tonova.

Uronite u sofisticirani svijet slike i zvuka koji čine savršen sklad svega prekrasnog oko vas. Doživite sve što ste ikada htjeli iz udobnosti vašeg doma i to gledajući iz bilo kojeg kuta i učinite nemoguće mogućim jer Sony Bravia Oled TV oživljava svaku boju, osjećaj i zvuk u potpuno novoj dimenziji.

Zvuk i boje koje inspiriraju, uvest će vas u potpuno novi svijet dosad neotkrivenih doživljaja.

Jeste li spremni da krenete u obilazak koji će vam obogatiti život?

Očekujemo vas!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu