Mepas Mall i Sport Vision donose duh Francuske u Mostar

Europsko nogometno prvenstvo samo što nije počelo, a uzbuđenje i navijačka euforija zahvatila je i naš centar. U suradnji sa Sport Visionom i adidasom, za sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu, pripremili smo izvrsnu zabavu i mnoštvo iznenađenja. Mepas Mall EURO 2016., tematski je event na platou centra koji nipošto ne smijete propustiti. Ovaj vrhunski događaj održat će se u srijedu 08.06.2016. s početkom u 19:00 sati, 2 dana prije početka Europskog nogometnog prvenstva u Francuskoj.

Iskoristite jedinstvenu priliku i zabijte gol službenom adidas loptom europskog nogometnog prvenstva Beau Jeu! Svi posjetitelji imat će priliku uživati u nogometnim akrobacijama, izvođenju slobodnih udaraca, malonogometnim partijama, brake dance & freestyle akrobacijama, druženju s nogometašima i nogometašicama, zanimljivim kornerima i brojnim drugim iznenađenjima. Sudjelovanje je slobodno, može se natjecati i pucati tko želi, nije potrebno nikakvo prijavljivanje.

Za dobru atmosferu pobrinut će se DJ, čija će glazba dočarati navijačku atmosferu ulica Francuske, dok će dron iz zraka bilježiti sve atraktivne momente sa eventa. Artisti u svom korneru nadahnut će zanimljivim karikaturama, tetovažama i polaroid fotografijama, dok će Eiffel gastro korner sve posjetitelje svojim okusima odvesti u zemlju nogometa. Poznati  nogometaši iz regije i profesionalne nometašice odigrat će egzibicijsku utakmicu uz freestyle akrobacije. Svi posjetitelji koji se okušaju u izvođenju i žongliranju osvojit će vrijedne nagrade sponzora, najbolji će osvojiti Beau Jeu, službenu adidas loptu europskog nogometnog prvenstva.

Zahvaljujemo se sponzorima što su podržali Mepas Mall EURO 2016:

adidas – službeni sponzor Europskog nogometnog prvenstva 2016., čija lopta naziva Beau Jeu ili u prijevodu «prekrasna igra» će u sljedećih mjesec dana krasiti francuske nogometne arene. Sport Vision ovlašteni međunarodni partner za vrhunski svjetski brand adidas i mnoge druge brandove. Žuja jedino pivo s nadimkom u kojem se spaja vještina i priroda. Od samih početaka, Ožujsko je među ljubiteljima piva prepoznato kao pivo za sve prilike i ubrzo postalo neodvojiv dio društvenog života i nogometnih događanja. Hyundai i Kia – službeni automobilski sponzori Europskog prvenstva koji su pripremili specijalna izdanja modela uz najpovoljnije cijene i dodatnu opremu čija vas kupovina  može odvesti na stadione.

Predstavnici Kia vozila za sve posjetitelje na eventu organizirat će promociju novih vozila uz mogućnost obavljanja testnih vožnji. Svi posjetitelji također će imati priliku zaigrati na najnovijoj Sony Play Station 4 igraćoj konzoli koja otvara vrata nevjerojatnog gamerskog putovanja i potpuno novi doživljaja igranja.

Zahvaljujemo se i Konzumu, Sarajevskom Kiseljaku, Ledu, Maraski, Kanditu, Koestlinu i Storcku što su također podržali event, osigurali prepoznatljive i ukusne proizvode za sve posjetitelje, te mnoštvo nagrada natjecateljima.

Ne propustite Mepas Mall EURO 2016., posjetite Mepas Mall i izvrsno se zabavite uz nogometno druženje u bojama Francuske. Ponesite dobro raspoloženje i ljubav prema nogometu.

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu