Mepas Mall i Primasport predstavljaju SUPER FINALE 2015.

Mepas Mall i Primasport predstavljaju SUPER FINALE 2015. koje će se održati u četvrtak 04.06.2015. od 19:00 sati na platou Mepas Malla.

SUPER FINALE događaj je koji se ne propušta, jer sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu čeka jedinstvena prilika u kojoj mogu zabiti gol službenom loptom Lige prvaka, družiti se sa nogometašima i osvojiti službenu loptu finala Lige Prvaka – adidas Berlin Final 2015!

Pridružite nam se u finalu prije finala, doživite atmosferu Berlina uz druženje s nogometašima iz Hercegovine, te vrhunsku zabavu uz brake&freestyle akrobacije. Koja vas sve iznenađenja očekuju pogledajte na videu.

SUPER FINALE podržali su ponosni sponzori Lige Prvaka: Unicredit Banka, Primasport/adidas partner, Boreas/Heineken partner, Techno Shop/PlayStation partner, Guma m/Nissan partner. Zahvaljujemo se i Konzumu, Sarajevskom Kiseljaku, Ledu, Maraski, Kanditu, Koestlinu, Toffifee što su također podržali event, te pripremili mnoštvo nagrada za sve posjetitelje.

Ne propustite SUPER FINALE, posjetite Mepas Mall i izvrsno se zabavite uz nogometno druženje u znaku najelitnijeg nogometnog natjecanja. Ponesite dobro raspoloženje i ljubav prema nogometu!

Mepas Mall
Lifestyle u trendu