Mepas Mall & HT ERONET predstavljaju Samsung Galaxy S8 Quiz

Mepas Mall i HT ERONET otvaraju vam vrata potpuno nove galaksije mobilnih telefona predstavljajući svjetsku senzaciju, najnoviji Samsung Galaxy S8 pametni telefon.

Najpoželjniji mobitel godine Samsung Galaxy S8 uvodi nas u novo doba dizajna pametnih telefona i fantastične nove usluge, otvarajući nove načine na koje se može iskusiti svijet!

Ovo je prvi mobilni uređaj na svijetu kojemu je dodijeljen certifikat MOBILE HDR PREMIUM za vrhunsku kvalitetu slike, a napredni paket mobilne sigurnosti Samsung Knox obogaćen je i čitačem šarenice oka i prepoznavanjem lica!

Da je ovo najiščekivaniji mobitel godine govori i fenomenalni novi zaslon koji je nazvan beskrajnim jer nema više tipki ni oštrih kutova, a Gorilla Glass 5 s prednje i stražnje strane osigurava izdržljivost i završnu obradu vrhunske kvalitete. Ovo su samo neke od karakteristika ovog fenomenalnog mobitela, koji uz samo malo truda može biti baš vaš!

Svi zaljubljenici u tehnologiju i najnovije trendove koji su korisnici HT Eronet usluga imaju priliku odgovarati na pitanja iz Samsung Galaxy S8 Quiza i osvojiti ovaj senzacionalni mobitel godine.

U periodu od 10.04. do 05.05.2017. ostvarite kupovinu od 20 KM u bilo kojoj radnji u Mepas Mallu i zaigrajte kviz. U Facebook aplikaciju upišite osobne podatke, broj ugovora i računa. Pokažite svoje znanje o HT Eronet proizvodima i uslugama, Mepas Mall brandovima i zanimljivostima iz Samsunga.

Već od danas zagrijte stolicu i krenite s najbržim i točnim odgovorima u prvi krug koji vas vodi korak bliže super vrijednoj nagradi Samsung Galaxy S8. 10 najboljih u prvom krugu očekuje napeta borba u 2. krugu koji će odlučiti pobjednika – a možda to budete baš vi!

Probaj i osvoji!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu