Mepas Mall & HT Eronet predstavljaju EURO 2024

EUROFORIJA europskog nogometnog prvenstva zahvatila je u Mepas Mallu! Okupite pobjednički tim i uživajte u najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu!

Mepas Mall i HT Eronet predstavljaju EURO 2024, savršenu uvertiru za najuzbudlivije nogometne tekme! Pridružite nam se u utorak, 11. lipnja 2024. od 19:00 sati na platou Mepas Malla, pokažite svoje nogometne vještine i  uživajte u fenomenalnim iznenađenjima i nagradama! Svi ste dobrodošli, nije potrebno prijavljivanje.

Uz uzbudljivo nogometno natjecanje, izvođenje slobodnih udaraca, malonogometne partije i tehniciranje, uživajte u druženju s nogometašima i osvojite Fussballliebe, službenu adidas loptu Europskog nogometnog prvenstva 2024. Naziv i dizajn lopte simboliziraju ljubav prema nogometu i energiju koju nosi nogometna igra.

Za još više uživanja pobrinut će se voda Leda, Koestlin i Kandit.

Nakon nogometnog natjecanja, osvježenje pronađite u Mepas Mallu. Još stignete sudjelovati u nagradnom natječaju Mepas Mall „Cool je biti u trendu!“. Uz malo sreće osvojite Piaggo Beverly, Segway e-romobil, PlayStation 5, 65” Hisense TV.

Za ljubitelje nogometa i shoppinga Mepas Mall je pripremio fair play za oboje! Kombinacija kupovine i nogometne groznice učinit će i ovog utorka Mepas Mall nezaobilaznim mjestom za najbolji provod.

Ne propustite EURO 2024 od 19:00 sati i izvrsno se zabavite. Ponesite dobro raspoloženje i ljubav prema nogometu!

Vidimo se!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

*Sponzorirani članak