Mepas Mall Drama Dan

Bolji dani i optimizam se osjećaju u zraku te smo s uzbuđenjem dočekali ”dobra stara vremena!” Zato je Mepas Mall pripremio svima omiljeni Drama Dan u četvrtak, 10. lipnja 2021. godine.

Sigurni smo kako će ova vijest razveseliti sve vas željne dobre zabave i shoppinga. Čeka vas pregršt popusta i odličnih ponuda, a prilika da izgledate i osjećate se najbolje što možete, nikad nije bila bliža.

Ovih dana maštamo o ljetu, a uz ljeto vežemo i lagane, lepršave kombinacije. I ovoga Drama Dana imate priliku opremiti se modernim i trendy komadima odjeće neophodnima za ljeto, po fantastičnim cijenama! Bilo da se spremate za šetnje uz more, odlaske u teretanu, shopping, na popodnevnu kavu ili pak za večernji izlazak ovdje će svatko pronaći ponešto za svoj ukus. Spremite se za šarmantne ljetne dane uz najbolje kombinacije koje čekaju na vas!

Eksperimentirajte s novim odjevnim komadima i uživajte u beskrajno zabavnom shoppingu po najboljim cijenama uz novi Drama Dan.

Sve pogodnosti Drama Dana možete pogledati na LINKU.

Jeste li već sudjelovali u nagradnom natječaju Mepas Mall Urbana avantura? Ako je odgovor ne, požurite jer je preostalo još malo vremena, a možda električni romobil MS Energy e20 ili Capriolo Level 9.5 HDS24 bicikl čeka upravo na vas!

Ne zaboravite ponijeti dobro raspoloženje, a vaš omiljeni centar pobrinut će se za posebno iskustvo kupovine. Posjetite Mepas Mall u četvrtak, 10. lipnja, i uživajte u najboljem shoppingu u gradu.

Vidimo se!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

*Sponzorirani članak