Mepas Mall Drama Dan – Jabuka.tv

Mepas Mall Drama Dan

Prosinac, po mnogima najljepši mjesec u godini, već je stigao, a s njim i kupovina Božićnih darova, koja ponekad može biti stresna.

No, uz Drama Dan u omiljenom shopping centru nema mjesta za paniku. Posjetite Mepas Mall u četvrtak, 10. prosinca, i ulovite najbolje komade odjeće po super cijenama i odaberite idealne poklone za blagdansku čaroliju u punom sjaju.

Novi Drama Dan je izvrsna prilika da popravite svoje raspoloženje i osigurate sebi omiljene odjevne kombinacije, modne dodatke, kozmetičke proizvode, kućanske aparate i sve ono što vam je potrebno za dolazeće blagdane po super cijenama.

Sve pogodnosti blagdanskog Drama Dana možete pogledati na LINKU.

Nakon odličnog shoppinga svakako se možete odmoriti i uživati u nekim od naših kafića ili u restoranu.

A pametan shopping na Drama Danu može vas odvesti do super nagrada. Sudjelujte u Shopping Fest nagradnom natječaju i osvojite fenomenalne nagrade: Samsung Galaxy Note20 Ultra smartphone, Philips pročišćivač zraka 3000i, aranžman u Hotelu Termag i Pandora Charms narukvicu. Sve detalje nagradnog natječaja provjerite klikom na LINK.

Uz najbogatiju shopping ponudu, prosinac je u Mepas Mallu ispunjen adventskim ugođajem. Stoga, pripremite shopping listu, prepustite se blagdanskoj čaroliji i uživajte u kupovini.

Čekamo vas!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

*Sponzorirani članak