Mepas Mall Back to school

Jeste spremni za novi početak školske godine? Ponovno druženje s prijateljima će biti još ljepše uz našu Back to school zabavu koja će se održati u četvrtak, 06. rujna 2018. s početkom u 18 sati! Pridružite nam se na platou Mepas Malla jer smo za svakog pripremili ponešto kako bi uljepšali početak nove školske godine!

Uz bogatu ponudu opreme za školske dane, roditelji i školarci će biti bezbrižni, a nova školska godina zabavna i uspješna. Maštovite bilježnice i poučne knjige spremne su za stjecanje novih znanja. Školarci mogu birati između velike ponude kvalitetnog školskog pribora i torbi te učiniti ovu školsku godinu posebno zanimljivom.

Trendy i moderne trenerke, tenisice, udobne traperice, tople jakne učinit će povratak u školske klupe ugodnijim, a kako kupovina u našem centru ni ovaj put ne bi prošla nenagrađeno, napominjemo da u razdoblju od 3do 25. rujna obavite kupovinu u Mepas Mallu i ne zaboravite sudjelovati u borbi za fantastične nagrade. Techno shop je osigurao bogate nagrade, a fenomenalni laptop i tablet možda dospiju baš u ruke vašim školarcima!

Svi detalji vas čekaju na Linku.

Uživajte u odličnom shoppingu i pridružite nam se u četvrtak 06. rujna u 18 sati na platou centra i Back to school zabavi jer vas očekuje odlično i poučno druženje. Veseli program za najmlađe posjetitelje, mnoštvo igara i raznih iznenađenja samo su dio onog što smo spremili.

Za najspretnije smo pripremili i slatke poklon pakete koji će im sigurno izmamiti osmijeh na lice. Kako je početak školske godine uvijek vezan i uz pojačani promet kod škola, te brigu roditelja o sigurnosti djece, pobrinuli smo se organizirati edukativne radionice o toj temi. Školarci će imati priliku učiti o pravilima u prometu, kako sigurno prelaziti ulicu i sve to na zabavan način.

Nismo zaboravili ni na roditelje, pa će i njima ovo popodne biti posebno zanimljivo uz razne igre koje će ih podsjetiti na djetinjstvo i probuditi u njima natjecateljski duh. Dovoljno razloga da budete dio velike školske euforije, a smijeha i vesele atmosfere neće nedostajati.

Proslavimo zajedno početak školske godine uz odličnu zabavu i nezaboravno druženje!

Vidimo se!

(www.jabuka.tv)