Mate Mišo Kovač publici obećao spektakularan koncert u Širokom Brijegu

Legenda glazbene scene Mate Mišo Kovač ponovno će, nakon dugo godina, raširenih ruku dočekati svoju najvjerniju publiku u Hercegovini.

Koncert koji se trebao održati 27. prosinca, zbog virusne upale pluća izvođača, prolongiran je za ovaj petak, 8. siječnja, u dvorani Pecara s početkom u 20 sati.

Legendarni Mišo potpuno se oporavio i publici obećao nezaboravan koncertni spektakl.

„8. siječnja dolazim u Široki Brijeg sa svojim bendom, kćerkom Ivanom i suprugom. Zapravo, doći će cijela moja obitelj. Prema tome, ovi što pričaju da ja neću doći, da sam još uvijek bolestan- nisu pogodili, jer ja dolazim i tamo će biti lom“, obećao je legendarni Mate Mišo Kovač.

Pretprodaja ulaznica nastavlja se do koncerta na ovlaštenim prodajnim mjestima-info pultu Mepas Mall-a i Forestu u Orci (Mostar), Kavani kod Duje (Široki Brijeg), Grand caffeu (Posušje) i Noćnom klubu Diamond (Ljubuški).

Ulaznice je još uvijek moguće kupiti i online preko kupikartu.ba, a na dan koncerta i na blagajni dvorane Pecara u Širokom Brijegu.

Generalni pokrovitelj koncerta Mate Miše Kovača je BH Telecom, a organizator agencija PRimera. Portal Jabuka.tv je medijski pokrovitelj koncerta.

(www.jabuka.tv)