Mališić Home&Decor izdvaja 7 karakteristika koje novi Hisense UHD TV  čine apsolutno dominantnim

Već neko vrijeme se premišljate oko kupovine novog televizora – želite nešto što će vam privući pažnju na jednostavan, ali briljantan način?

Ne tražite dalje, posjetite MALIŠIĆ HOME&DECOR pronađite UHD smart TV koji ispunjava sve kriterije za pretvaranje vašeg televizora u centar kućne zabave!

Top sedam karakteristika Hisense televizora u vaš dom donosi zabavu, najbolju u svojoj klasi:

  1. Nevjerovatan raspon boja uz Quantum Dot Colour

Quantum Dot je vrsta nanomaterijala koji predstavljaju remek-djelo tehnologije.

Hisense televizori uz pomoć nje mogu reproducirati preko milijardu boja na ekranu, uz sve prednosti punog opsega kolorita koji donosi novu dimenziju realnog doživljaja sadržaja koji gledamo. Sofisticirana optika i tehnologija prikazivanja boja donose širu paletu boja koje su kao u prirodi.

  1. Četiri puta veća rezolucija

Hisense Smart UHD 4K TV nudi brzo i lako iskustvo rada pored profinjene 4K kvalitete slike. Gledajte ono što ste do sada propuštali na oštroj, jasnoj slici koju donosi rezolucija četiri puta veća od Full HD. U kombinaciji s preciznom bojom, upečatljiva rezolucija će učiniti da se osjećate kao da ste na snimanju svog omiljenog filma.

  1. Kino audio-vizualno uživanje

Zahvaljujući Dolbi Visionu HDR osjećat ćete se kao da ste dio scene koju upravo gledate. Dolbi Vision je trenutno najviši High Dinamic Range format. Detalji koji se gube u najtamnijim i najsvjetlijim dijelovima slike su sada vidljivi, što omogućava mnogo dinamičniji izgled – ova kvaliteta će otkriti ono što je ranije bili skriveno na ekranu.

Hisense TV s Dolby Atmos funkcijom također može podržati više zvučnika koji rade istovremeno, od kojih svaki ima pojedinačni zvuk. Zvuk se prenosi do svakog kuta sobe stvarajući 3D kino audio iskustvo. Bolja jasnoća pomaže da čujete čak i dah glumaca ili šuštanje krzna životinja.

  1. Pametni TV koji je jednostavno fantastičan

VIDAA je brz i pametan operativni sustav koji ubrzava vrijeme pokretanja i brzo pristupa aplikacijama uz pomoć glasovne kontrole. Nema potrebe za pritiskanjem tastera, ni za eksternim uređajima ili drugim asistentima – ako tražite filmove, muziku ili vremensku prognozu, samo recite i VIDAA će izvršiti komandu.

  1. Bogatstvo sadržaja koji nudi

S inovativnim VIDAA pametnim operativnim sustavom imate pristup lokalnom i globalnom sadržaju preko TV-a. Vođen visokom tehnologijom i pametnim dizajnom, ovaj centar sadržaja uvijek prati ono što vam se sviđa i kreira ga po mjeri, nudeći mnoštvo najboljih serija i aplikacija kao što su Netflix, YouTube, Prime Video i još mnogo toga.

Sa VIDAA vaš TV postaje bijeg od svakodnevice u uzbudljiv svijet sporta, filmova, muzike ili umjetnosti.

  1. Optimalan kontrast pri svakom osvjetljenju

Hisense televizori automatski prepoznaju ambijentalno osvjetljenje i prilagođavaju se kako bi se održala optimalna podešavanja kontrasta bez obzira kako se svjetlo oko vas mijenja. Samo se udobno smjestite, opustite i pustite da TV radi svoj posao.

  1. Zdravlje na prvom mjestu

Sa TÜV Rheinland certifikatom, Hisense A7 je dokazao da efikasno smanjuje štetni utjecaj plavog svjetla i štiti vaše oči, čak i nakon dugog gledanja.

UHD TV linija kompanije Hisense nudi niz modela koji podižu iskustvo uživanja u TV sadržajima na potpuno novu razinu. Uz A7GQ i U7QF uživajte u slici kristalno čistoj kao planinski potoci i dinamičnoj kao odraz sunčevih zraka koji udaraju o površinu vode.

Hisense televizor po vašoj mjesri potražite u trgovinama Mališić Home&Decor Međugorje (PC Mališić) i Mališić Home&Decor Mostar (SPC Orca)

Facebook

Instagram

Webshop

 *Sponzorirani članak