Mališani DV Svijet mašte posjetili Konjički klub Zavoznik

Polaznici Dječjeg vrtića Svijet mašte iz Širokog Brijega utorak 30. svibnja su proveli na edukativnom izletu u Konjičkom klubu Zavoznik.

Mališani su zajedno sa svojim tetama uživali u prirodi, posebnom osmišljenim igrama, ali i jahanju, te upoznavanju s konjima.

Većini djece je to bio prvi susret s konjima što je izazvalo posebnu radost i oduševljenje.

S ovog izleta smo se vratili bogatiji za puno novih činjenica o konjima. Djeca su naučila kako se ponašati u blizini konja, kako pravilno jahati, hraniti konje i slično.

Također, mnogi roditelji su bili oduševljeni idejom o posjeti konjičkom klubu, budući da nisu ni znali da nešto takvo postoji svega par minuta od centra grada, rekla je Marija Marušić vlasnica vrtića.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dječji vrtić Svijet mašte (@dv.svijetmaste)

Izlet je zamišljen i kao obiteljski dan, te su se istom mogli pridružiti i roditelji čija djeca su polaznici najmlađih skupina.

Posebno uzbuđenje je izazvalo jahanje, gdje su uz domaćine Konjičkog kluba Zavoznik, djeca imala priliku doživjeti svoje prvo jahanje.

Mi smo sretni da smo im omogućili takvo iskustvo, ovo nije naš prvi izlet i sa svakog dolazimo bogatiji za nova saznanja što je u njihovoj dobi jako korisno.

Nastojat ćemo i dalje pružati im mala slatka zadovoljstva jer ovo su trenuci koji traju zauvijek, rekli su iz vrtića Svijet mašte.

(www.jabuka.tv)