Lopatom teško ozlijedio brata zbog zemlje – Jabuka.tv

Lopatom teško ozlijedio brata zbog zemlje

Sedamdesetogodišnji Ljubo Popović iz Bosanske Gradiške uhićen je zbog sumnje da je lopatom u ponedjeljak razbio glavu svom bratu Miri (63) i nanio mu teške ozljede.

Kako neslužbeno doznaju Nezavisne novine, oni od ranije imaju narušene odnose, a do sukoba je došlo oko podne u njihovom selu Trebovljani.

Naime, Ljubo je kopao polje kada mu je brat rekao da to ne može tu raditi jer je zemlja njegova.

Ljubo je brata udario lopatom u glavu i teško ga ozlijedio pa je odmah upućen u bolnicu u Gradišci, kaže izvor blizak istrazi.

Kako su naveli iz Policijske uprave Bosanska Gradiška navodeći inicijale sudionika, LJ.P. iz Bosanske Gradiške uhićen je zbog sumnje da je oko 12:10 uporabom podesnog predmeta oštećenom nanio tjelesne ozljede u predjelu glave.

Ističu da je oštećenom ukazana liječnička pomoć u Općoj bolnici Gradiška, nakon čega je prevezen u UKC RS i hospitaliziran u Službi za neurokirurgiju.

Nakon dokumentiranja predmeta protiv LJ.P. bit će podneseno izvješće o počinjenom kaznenom djelu teška tjelesna ozljeda Okružnom javnom tužiteljstvu Banja Luka, priopćeno je iz PU Gradiška.

Prema riječima Vesne Ivanišević, načelnice Službe za neurokirurgiju, pacijent je zadobio prijelom kostiju glave, a njegovo zdravstveno stanje jučer je bilo stabilno.

Pacijent ostaje na daljnjem bolničkom praćenju i liječenju u ovoj službi, naveli su iz ove zdravstvene ustanove.

(www.jabuka.tv)