Ljetna izložba kreativaca na platou Mepas Malla

Dragi naši kreativci i svi vi koji volite unikatni nakit i jedinstvene modne dodatke, subota 17. kolovoza 2019. godine je savršena prilika da ponovno posjetite plato Mepas Malla u vremenu od 18:00 do 22:00 sata.

Mepas Mall je za vas pripremio ljetnu izložbu kreativaca u suradnji sa udrugama “Moje zlatne ruke” i “Očima kreativaca”, te vas pozivamo da nam se još jednom ovog ljeta pridružite na platou i sami se uvjerite u ljepotu ručno izrađenih proizvoda i time podržimo rad naših kreativaca.

Od davnina je poznato da su ručno rađeni komadi savršena ideja za poklon najmilijima, a mi smo sigurni da ćete u bogatoj ponudi zasigurno pronaći nešto i za sebe i svoje najbliže. Ukrasi, suveniri, rukotvorine izrađene različitim tehnikama, odjevni dizajnerski komadi, torbice, slike, nakit samo su neki od predmeta koje ćete moći razgledati i kupiti.

Priuštite sebi, prije svega, ugodno druženje sa našim kreativnim izlagačima na platou Mepas Malla u toploj ljetnoj noći i odaberite svoj jedinstveni komad nakita po kojem ćete biti prepoznatljivi.

Stoga, ako je bilo kakav oblik kreativnog stvaranja vlastitim rukama ono u čemu uživate, dođite na plato Mepas Malla u subotu 17. kolovoza od 18:00 do 22:00 i prepustite se čarobnim idejama naših kreativnih izlagača.

Vidimo se!

Vaš Mepas Mall

Lifestyle u trendu