LG predstavlja budućnost pametnih kuhinja na CES 2019

Vrijeme utrošeno na pripremanje hrane želite svesti na minimum i uz pametne pomagače stvoriti savršeno okruženje za kuhanje vaših omiljenih specijaliteta? LG ima idealno rješenje za vas – revolucionarni uređaji i nikad lakše korištenje su spremni!

LG Electronics (LG) predstaviti će na sajmu CES 2019 novu fazu u razvoju pametne kuhinje budućnosti. U stvaranju boljega kulinarskog iskustva ključnu ulogu igrat će partnerstva, što pokazuje suradnja s kompanijom Drop, kreatorom platforme Drop Kitchen OS.

Kuhinja budućnosti pruža širi asortiman povezanih uređaja i pristup većem broju recepata.

Bolja integracija kuhinjskih uređaja, poput pećnica, s povezanim domom bit će ključan čimbenik u unaprjeđenju privlačnosti pametne kuhinje za potrošače.

LG-eva serija međusobno povezanih pećnica, hladnjaka i perilica posuđa u okviru pametne kuhinje, zajedno radi u cilju pojednostavljivanja pripreme hrane, kao i nepopularnog pranja i čišćenja nakon jela.

Kako bi pružio fleksibilnije načine povezivanja s mnogobrojnim receptima koji su dostupni pametnoj kuhinji, LG je u asortiman uvrstio i pametni display XBOOM AI ThinQ WK9.

Ovaj moćni stereo zvučnik s ugrađenom umjetnom inteligencijom pospješuje lakoću korištenja Google Asistenta koji podrazumijeva ugodnu, handsfree mogućnost kuhanja.

Dodatno, na sajmu CES 2019, LG će predstaviti i revolucionarni sustav za pravljenje zanatskog piva, LG Home Brew, kako bi upotpunio portfolio pametne kuhinje koji uključuje Insta View Thin Q hladnjaci, Quad Wash perilice posuđa.

Tako korisnici LG-eve pametne kuhinje mogu uživati u hladnom pivu dok traže recepte na ekranu ugrađenom u hladnjak. Nakon što odaberu odgovarajuće jelo, informacije o načinu pripreme šalju se pećnici koja se počinje zagrijavati na odgovarajuću temperaturu.

Nakon pripreme jela, funkcija Easy Clean u LG-evoj kombiniranoj zidnoj pećnici uklanja ostatke hrane s unutarnjih zidova. Na kraju, informacije o načinu pripreme jela će perilici posuđa Quad Wash obavijestiti o optimalnoj prilagodbi kako bi se osiguralo besprijekorno pranje posuđa i pribora za jelo koji su korišteni prilikom kuhanja.

Detalje o samim uređajima potražite na www.lg.com.

Postanite i vi dio svijeta budućnosti i uživajte u fenomenalnim funkcijama i mogućnostima koje vam nudi LG.

*PR Članak