Ledena Jägermeister avantura nastavlja se na olimpijskoj Jahorini

Ljubitelj ste skijanja i zimskih sportova i uživate u našim prekrasnim skijalištima, Blidinju, Jahorini, Bjelašnici…?

Sigurni smo da ste onda primijetili veselu, narančasto-crnu ekipu koja je na after ski partyima donijela val pozitivne energije!

Ledena zona, kako i priliči uvijek savršeno ohlađenom Jägeru na -18 ⁰C, donijela je mnoštvo zanimljivih sadržaja na najpoznatijim skijalištima u našoj zemlji, a posjetitelji su u društvu Jägeretta uživali u hladnim shotovima posluženim u minijaturnim bočicama, ali i ukusnom toplom punču naziva Wintermeister.

Otporna na minuse, baš kao i Jäger boca, vesela narančasto-crna karavana nakon turneje po skijalištima zaputila se na olimpijsku ljepoticu Jahorinu, noseći sa sobom mnoga iznenađenja koja čekaju posjetitelje najiščekivanijega glazbenoga festivala sezone, u režiji Exit ekipe iz Novoga Sada– Festivala 84.

Velika medijska pozornost, popunjeni smještajni kapaciteti te velika potražnja za ulaznicama obećavaju nezaboravan spetakl.

Pred nama je bio velik izazov – uklopiti se u lijepu prirodu Jahorine i istovremeno u ozračje vrhunskog festivala, stoga smo za posjetitelje Festivala spremili posebne Jäger zone, dnevne na snijegu i večernju u sklopu Main stage šatora, U dnevnoj zoni , na terasi restorana Koliba i kod hotela Vučko, uz neizostavne Jägerette, posjetitelji će biti u prilici pored Jägera kušati i naš specijalni punč odličnoga okusa, Wintermeister. Večernja zona, smještena uz glavnu pozornicu, bit će savršeno mjesto za druženje s ekipom. Uz ledeno hladan Jäger shot ili odličan mixer s premium sokovima , užitak u izvedbi svjetskih i domaćih imena glazbene scene, bit će potpun. Pored toga, posjetitelji će u Jäger zonama, osim nezaboravnih uspomena, kući ponijeti i neke od nagrada koje smo pripremili, otkrila je Kristina Naletilić, brand managerica Jägermeistera u Bosni i Hercegovini.

Najkreativniji fanovi su već sad putem društvenih mreža brenda osvojili ulaznice. Ostalo je još malo vremena, do početka najiščekivanijeg glazbenog festivala.

Jeste li spremni?

(www.jabuka.tv)