Konverzija završena s velikom najavom Praktične akademije

U Banjoj Luci je 27. i 28. travnja održana najveća regionalna konferencija digital marketinga – Konverzija.

Šestu godinu zaredom, Banski dvor je ugostio 500 sudionika koji su imali priliku upoznati s najnovijim trendovima u oblasti digitalnog marketinga, slušajući predavanja 20 vrhunskih stručnjaka.

Konferencija je protekla dinamično, uz zanimljiv i koristan program predavanja koja su održavana u dvije dvorane istovremeno. Ovo je omogućilo svim nazočnima da biraju predavanja u skladu sa svojim interesima i potrebama.

Ove godine, krovna tema koja je usvojena bila je ”umjetna inteligencija u digitalnom marketingu”, pa je najviše govora bilo upravo o različitim aspektima primjene umjetne inteligencije u marketinškim strategijama i inovativnim i efikasnim praksama oglašavanja.

Predavanja su pokrila širok spektar tema, uključujući TikTok oglašavanje, vezu između SEO principa i CRO standarda, ulogu Custom ChatGPT bota u procesima oglašavanja,  kao i uticaj umjetne inteligencije na rad PPC agencija.

Konverzija je ovogodišnjim programom još jednom potvrdila svoj status vodećeg regionalnog događaja u oblasti digitalnog marketinga, pružajući svim sudionicima priliku da iz prve ruke čuju iskustva vodećih stručnjaka i od njih dobiju konkretne savjete i inspiraciju za vlastite marketinške poduhvate u budućnosti.

Svima onima koji žele da uvijek budu korak ispred drugih kada je u pitanju digitalni marketing, da budu upoznati s najnovijim trendovima i alatima i imaju priliku na sva pitanja dobiti odgovore od onih koji su najbolji u ovoj branši, Konverzija od sada nudi i mogućnost upisa na Praktičnu digital marketing akademiju.

Članovi Konverzija Praktične akademije imat će priliku redovno pratiti online edukaciju, razgovarati s najistaknutijim stručnjacima ove industrije i uživat će besplatan pristup svim offline meetup-ima koji će se održavati jednom mjesečno širom regije, gdje će imati priliku slušati o najnovijim metodama i tenikama rada, te se povezati s drugim članovima digitalne Konverzija zajednice.

Pored toga, svi članovi Akademije dobit će pristup ekskluzivnim snimkama predavanja s ovogodišnje Konverzije, kao i predavanjima s ranije održanih konferencija. To znači da će uvijek biti u tijeku s najnovijim informacijama i trendovima i imati pristup najkvalitetnijim resursima.

(www.jabuka.tv)