Konjic: Jedan “pao” sa speedom, drugi s kokainom

U subotu oko 14:20 sati, patrola policije PU Konjic je u Ulici Željeznička u Konjicu, temeljem ranije prikupljenih saznanja, izvršila pregled osobe K.D.(1973.) iz Konjica.

On je tom prilikom u rijeku Trešanicu odbacio dva pakiranja bijele praškaste tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu Speed, a koje je policija pronašla u rijeci.

Nakon toga siti je iz stana dragovoljno predao djelatnicima policije dva veća pakiranja, oko 50 grama, bijele praškaste tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu Speed, granitnu ploču s tragovima bijele praškaste tvari, kao i digitalnu vagu za precizno vaganje.

K.D. je lišen slobode i nad istim je izvršena kriminalistička obrada, a o svemu je upoznat tužitelj.

U nedjelju oko 19:20 sati, patrola policije PU Konjic je u Ulici Zuke Džumhura izvršila kontrolu vozila Škoda Octavia kojim je upravljao P.A. (1997.), dok su se kao suvozači u vozilu još nalazili DŽ.M. (1994.) i V.V. (1995.) iz Konjica.

Pregledom vozila ispod sjedišta suvozača je pronađen jedan pvc smotuljak s bijelom praškastom tvari za koju je osoba DŽ.M. izjavila da se radi o opojnoj drogi Kokain i da je njegovo vlasništvo.

Osoba lišena slobode, upoznati su tužitelj i Odjel kriminalističke policije, priopćeno je iz MUP-a HNŽ-a.

(www.jabuka.tv)