Koncert Tonyja Cetinskog u Mostaru

Regionalna glazbena zvijezda, jedinstveni Tony Cetinski, nakon dužeg vremena stiže u Mostar. Publika će uživati u glazbenom spektaklu 12.07.2019. u Mostaru na SC Kantarevac s početkom u 21 sat.

Glazbenik koji niže uspjeh za uspjehom, od nagrada za najboljeg izvođača pa sve do najslušanijih pjesama u radijskom eteru, na sve to zahvaljuje onako kako godinama najbolje radi i onime što najviše voli – pjevanjem i druženjem sa svojom vjernom publikom.

Njegova regionalna turneja #samoljubav rezultat je tridesetogodišnje karijere, rada, ali i neupitne upornosti. Svime navedenim još je jednom potvrdio zašto je toliko godina na samome vrhu.

Tonyjevu dugogodišnju glazbenu karijeru krase mnogobrojni hitovi i uspješni koncerti kojima oduševljava sve prisutne. Ono što je posebno kod Tonija je emocija koju pjesmom prenosi na svoju publiku, te izuzetna energija kojom plijeni na svojim koncertima.

Samo ljubav

Ljubav prema glazbi Tony prenosi kroz svoje pjesme od kojih su mnoge mega hitovi, a samo neke od njih su “23. prosinac”, “Opet si pobijedila”, „ Onaj tko te ljubi sretan je“, “Kad žena zavoli”, “Umirem sto puta dnevno”, “Kao u snu” i brojne druge u kojima će publika uživati i na predstojećem mostarskom koncertu.

Mostar, Hercegovina, a i šira regija, zasigurno mogu očekivati nezaboravnu večer ispunjenu velikom količinom emocija, dobre energije i ljubavi, a sve to u vrhunskoj Tonyjevoj izvedbi.

Ulaznice za koncert se mogu kupiti u Mostaru na info pultu Mepas Mall-a i restoranu Maslina, preko sustava kupikartu.ba, te na prodajnim mjestima Poslovnica Globtoura Široki Brijeg, Posušje, Međugorje, Ljubuški, Čapljina, Tomislavgrad, Nevesinje i Trebinje.

(www.jabuka.tv)