Keramika za cijeli dom po sniženim cijenama

Proljeće je vrijeme kada se sve budi i obično krenemo u renoviranje i popravljanje kućanskih površina. Ako želite renovirati kupaonicu, napraviti novu terasu ili ste u procesu gradnje onda vam predstavljamo trend koji se sve više primjenjuje.

Postavljanjem podne keramike u više prostorija ili u cijelom domu povezujete površinu u jednu cjelinu, što daje dojam kompaktnosti i vizualno povećava prostor. Možete pronaći jedan model keramike u različitim dimenzijama i završnim obradama te time sebi olakšati izbor, a izbjeći neskladnost boja ili uzoraka. Tako možete s gres pločicom, odgovarajućeg stupnja protukliznosti, spojiti terasu sa ulaznim hodnikom i ostalim sobama u domu. Sve što trebate jeste taj isti model gres keramike, ali različite završne obrade. Kamen, beton, metal ili drvo, imitacija bilo kojeg od ovih materijala može se naći u vašem domu zahvaljujući keramici. Ono što karakterizira gres keramiku jeste velika otpornost na smrzavanje, pritisak, abraziju, kiseline i klizanje, te je čini pogodnom za ovaj način oblaganja.

Kako biste pronašli ideje i keramiku po posljednjim svjetskim trendovima posjetite poslovnice Modre Stijene u Širokom Brijegu, Mostaru ili Livnu, jer u tijeku je velika proljetna akcija.

Potpuni hit ove godine su i dalje veliki formati pločica. Nove velike dimenzije kao što su: 100×100 cm, 150×150 cm i 300×100 cm samo 6 mm debljine idealne su za oblaganje radnih površina poslovnih objekata, kuhinjskih ploča, šankova, blagovaonskih stolova i raznog drugog namještaja. Keramika je otišla korak dalje, stoga zanimljive uzorke i jedinstvene magnum dimenzije možete vidjeti u Modroj Stijeni.

(www.jabuka.tv)