Kako na jednostavan način uhvatiti muhe

Muhe su najčešći insekti u čovjekovom okruženju. Postoji više vrsta, a među najčešćim se ističu kućna muha, muha zujara, muha mesara i dr. Iako kućna muha spada u vrste koje ne bodu i ne sišu krv, ona zbog svog načina života i hranjenja može prenijeti niz zaraznih bolesti, zbog čega se mora suzbijati.

Donosimo vam 7 načina kako na jednostavan način uhvatiti muhe:

1. Prirodno sredstvo za suzbijanje muha u obliku cvijeta, ne sadrži kemikalije. Jednostavno za upotrebu, klopka je samoljepljiva te je potrebno samo skinuti zaštitu i postaviti. Na prozorsko staklo. Žuta boja privlači muhe zbog čega slijeću na klopku, zalijepe se na ljepljivu površinu i ugibaju.

2.Prirodno sredstvo za suzbijanje muha, ne sadrži kemikalije. Jednostavno za upotrebu, nema potrebe za rukovanjem s ljepljivom površinom, klopka se samo postavi na željeno mjesto. Zbog oblika moguće postaviti u kut prozora. Uginule muhe su zadržane unutar klopke.

3.LJEPLJIVA TRAKA PROTIV MUHA je plastična žica presvučena ljepilom dužine 200 m ,za postavljanje u srednje velike ili velike farme za životinje. Muhe više vole sletjeti na površine s oštrim rubovima, što čini žicu vrlo učinkovitom protiv tih dosadnih insekata. Proizvod dramatično smanjuje broj muha u kratkom vremenu.
Muhe slijeću na žicu i hvataju se na ljepljivu žicu.

4.STOPER MUHOLOVAC TRAKE –  jedno od najefikasnijih i ekološki najboljih proizvoda , napravljen od prirodnih materijala, bez mirisa i bilo kakve kemijske tvari. Koristi se u kućama, stanovima, skladištima, štalama i drugim zatvorenim prostorijama, ali i na otvorenom.

5.Na sličnom principu funkcionira i LJEPLJIVA LANTERNA ZA INSEKTE koja se može objesiti u stanu, vrtu, garaži ili bilo kojem drugom mjestu na kojem se nalaze insekti. Lanternu objesiti pomoću držača i ukloniti papir koji štiti ljepilo.

6.VREĆICA ZA MUHE – Vodootporna vrećica za muhe koja sadrži atraktant posebno formuliran kako bi privukao sve vrste muha u ovu zamku. Atraktant se otapa i aktivira nakon dodavanja vode.

7.ELEKTRIČNA KLOPKA ZA MUHE – klopka za hvatanje i zaustavljanje muha. Izrađena je od plastičnog materijala vrhunske kvalitete. Jednostavan i brz način rješavanja muha bez korištenja kemijskih sredstava.

Sve navedeno i još mnogo više iz Stoper asortimana potražite u Vama najbližem Agrocentru Sjemenarne.

(www.jabuka.tv)