Josipa Lisac idući petak pred sarajevskom publikom

Diva hrvatske glazbene scene Josipa Lisac nastupit će u petak, 29. travnja s početkom u 21:00 sat u dvorani Bosanskog kulturnog centra u Sarajevu.

Imala sam 18 godina kada sam prvi put došla u Sarajevo u društvu „Zlatnih akorda“. Bila sam na festivalu „Vaš šlager sezone“ i pjevala pjesmu „Halo taxi, prisjetila se Josipa, kao i brojnih ranijih susreta s publikom.

Koliko je od tada koncerata prošlo, koliko se generacija promijenilo, ali uvijek s istom strašću, istim uzbuđenjem i istom odgovornošću dolazim na svaki susret s mojom publikom. I što više dolazim, što sam zrelija, to mi je odgovornost još i veća, priznala je i zahvalila se svima s kojima se do sada susrela na koncertima, te pozvala publiku na novi susret u petak, 29. travnja od 21 sat u Bosanskom kulturnom centru u Sarajevu.

Zanimanje za koncert Josipe Lisac je bilo veliko odmah po objavi datuma koncerta, pa je u prodaji ostalo još samo malo ulaznica, koje se mogu kupiti na blagajni BKC-a, platou Skenderija i ostalim prodajnim mjestima sustava KupiKartu.ba, kao i online.

Josipa Lisac je umjetnica, koja je svojim trudom, radom i uspjehom znatno doprinijela glazbenoj kulturi cijele regije, za što joj je Upravni odbor najprestižnije glazbene nagrade u Hrvatskoj – Porin, dodijelio nagradu za životno djelo.

Osim u Sarajevu, Josipa Lisac će ovo ljeto, točnije 19. kolovoza, nastupiti i u Međugorju u amfiteatru Herceg etno sela.

*Sponzorirani članak