Joksimović u Širokom: Planule pretprodajne ulaznice

Željko Joksimović nastupit će dva dana zaredom u Lisinskom (21. i 22. prosinca) i upravo pred zagrebačkom publikom prvi put će predstaviti svoj novi projekt “Balkan bazar”, nastao u njegovoj produkcijskoj kući MINACORD.

Nakon hrvatske metropole u nastupu jednog od najtraženijih glazbenika regije uživat će i Hercegovci.

Dobitnik brojnih glazbenih nagrada i autor nekih od najvećih hitova nastupit će u najljepšoj dvorani u Hercegovini – Pecara u Širokom Brijegu u subotu, 27. prosinca s početkom u 20:00 sati.

Uspjeh na “Eurosongu” dao je poseban pečat njegovom glazbenom opusu i pjesmama koje nastaju nakon 2004. godine, o čemu govore i rezultati koje postiže u narednim godinama.

Jednu od uspješnih suradnji Joksimović je ostvario i sa austrijskom pjevačicom Tamee Harrison na pjesmi “I live my life for you” .

Zabilježila je veliki uspjeh širom Europe, a izdavačka kuća Warner uvrstila je u kompilaciju na kojoj se, pored spomenutog dueta, nalaze i pjesme Robbie Williamsa, grupe ABBA i drugih.

Prvi kontigent ulaznica po najnižim cijenama rasprodan je mjesec dana prije koncerta.

Na prodajnim mjestima već su dostupne nove ulaznice po cijenama 15 KM za parter i 20 KM za tribine.

Ovlaštena prodajna mjesta su info pult Mepas Mall-a i Forest lounge bar (Mostar), Cosmopolitan caffe bar (Široki Brijeg), Grand caffe (Posušje), Caramel caffe bar (Park &Shop, Tromeđa), te u sustavu kupikartu.ba, gdje je moguća i online kupovina.

Generalni sponzor koncerta je HT Eronet. Medijski pokrovitelj Jabuka.tv 

(www.jabuka.tv) 

*sponzorirani članak