Jennifer Cardini stiže u Sarajevo

Jennifer Cardini, žena koja već više od 15 godina pomjera granice kvalitetnog zvuka, produkcije i zabavljanja, dolazi u Sarajevo u subotu, 25. rujna na posljednji ovogodišnji Garden of Dreams na otvorenom.

Ovo će biti intimna zabava na peronu druge monumentalne sarajevske željezničke stanice, koja će predstavljati i svojevrsnu završnicu ljetne sezone zabave i ispijanja ledeno hladnog Jägermeistera pod otvorenim nebom.

Jennifer je legenda elektronske glazbene scene. Svoju reputaciju gradila je u klubovima Pariza, nakon čega se preselila u Köln.

Ubrzan uspjeh na međunarodnoj sceni ostvarila joj je suradnja sa poznatom izdavačkom kućom Compakt records.

Njena osobnost i raznovrstan pristup glazbi omogućili su joj da nastupa u poznatim klubovima kao što su Panorama Bar, Nitsa i Fabric, te na festivalima Melt, Nuit Sonores, Burning Man.

Kao kreatorica glazbenog ukusa dokazala se osnivanjem izdavačke kuće Correspondent 2011. godine.

U Sarajevu, podrška će joj biti sjajna domaća ekipa Lotus Lunar, koju čine dvije mlade sarajevske DJ-ice: Ena Smajić i Admira Tahirović, te etablirani Bonjasky.

Za video animacije bit će zadužen Enis Čišić, strip crtač potpisnik prošlogodišnje kolekcije JM STREETSHIRTS. Za sve one koji sa nestrpljenjem očekuju novu kolekciju donosimo informaciju da će ovogodišnja unisex kolekcija biti rađena u suradnji s Garden of Dreams.

Više detalja objavljujemo uskoro, a do tada svi ljubitelji dobrog provoda mogu uživati u kvalitetnoj glazbi tijekom subotnje zabave, pisati nove uspomene pod otvorenim nebom, uživati u okusu omiljenog, -18°C hladnog Jägermeistera.

*Sponzorirani članak