Jägermeister traži najboljeg muralistu i nagrađuje ga odlaskom na Berlin Night Embassy

Uvijek fresh, inovativan, orginalan, zabavan Jägermeister je spreman za novu avanturu sa svojim fanovima.

Podržavajući subkulture, Jägermeister je, u suradnji sa Street Arts Festivalom iz Mostara raspisao jedinstven natječaj. Tražimo najboljeg muralistu koji će na Street Arts Festivalu pokazati svoje zavidne vještine, osvojiti vrijednu novčanu nagradu te priliku da svoje umijeće pokaže na Berlin Night Embassy ove zime.

Od 1. rujna do 8. rujna 2019. godine,  Mostar će biti domaćin festivala ulične umjetnosti, u sklopu kojeg će se oslikati pobjednički Jägermeister mural.

Legenda o sv. Hubertusu, strast osnivača Curta Masta prema lovu, preslikali su se u svjetski prepoznatljivog jelena, a najpoznatiji njemački liker posvećen je upravo pravim lovcima za avanturama. Imajući u vidu da je jelen simbol koji je ne samo u vizualnom identitetu Jägermeistera, nego se proteže od pećinskih crteža do antičke Grčke, keltske i galske simbolike, pa sve do kasnijih religijskih simbola, tema murala je upravo ovaj nesvakidašnji simbol, odnos čovjeka i prirode, legenda u centru identiteta brenda.

Sudionici se pozivaju da pored ovih simbola istraže i modernu, urbanu stranu brenda te svoje vizualno rješenje dostave do 10. kolovoza na E-mail adresu :

Uslovi za prijavu se mogu pronaći na službenoj Facebook stranici Street Arts Festivala Mostar.

Jeste li spremni za lov na nagradu?

*PR članak