Jack Daniel’s obitelj u listopadu: Ekskluzivna euforija ukusa

Za trenutne i buduće connoisseure viskija širom BiH, listopad se pretvorio u senzacionalno putovanje kroz Jack Daniel’s obitelj viskija, obećavajući jedinstveno iskustvo bogatstva i raznovrsnosti.

Tijekom ovog mjeseca, Jack Daniel’s je zasjao ili će tek zasjati u niz gradova širom zemlje, otvarajući vrata otkrivanju različitih dimenzija ovog čuvenog viskija.

Predstavljaju se četiri dragulja Jack Daniel’s obitelji: Klasični Number 7, izuzetno elegantni Gentleman Jack, ekskluzivni Single Barrel i zavodljivi Jack Daniel’s Tennessee Honey.

Uz ove dobro poznate varijacije, predstavlja se i najnoviji adut iz srca obitelji – Jack Daniel’s Tennessee Apple.

Ovo je viski koji se ističe hrabrošću i inovacijom u kreaciji, čuvajući esencijalnu recepturu kultnog Number 7, obogaćenu prirodnim, svježim likerom od zelene jabuke. Nakon pažljive zrelosti u ručno izrađenim bačvama od američkog hrasta, ovaj viski se mistično miješa sa svježim sokom od zelene jabuke.

Rezultat je očaravajući i složen viski, isprepletan notama zelene jabuke, meda i suptilnih začina koje ostaju u dugotrajnom finišu, stvarajući neodoljivu senzaciju.

Podsjetimo da je svaki korak u procesu proizvodnje viskija iz Jack Daniel’s obitelji posvećen tradiciji i stručnosti.

Počevši od vode koja se pažljivo crpi iz izvora Cave Spring, pa sve do odabrane kombinacije kukuruza, ječmenog slada, zrna raži i vlastite kvasne kulture. Nakon četiri do sedam dana fermentacije, kaša prolazi pažljivu destilaciju do 70% alkohola, a zatim prolazi kroz jedinstven proces omekšavanja kap po kap putem tri metra aktivnog javorovog ugljena.

Jack Daniel’s, prisutan u više od 160 zemalja širom svijeta, u BiH postao je sinonim za vrhunski viski.

On je savršen suputnik za svaku priliku, sposoban da se harmonično uključi čak i u različite kulinarske kreacije – od sočnih mesnih specijaliteta sa roštilja, pa sve do delikatnih deserta poput kreme od zaslađenih jaja i mlijeka.

Njegova moćna prisutnost može pojačati prirodne arome hrane, bilo da se pije uz nju ili se koristi kao tajna začina u kulinarskim čarolijama. Ovaj viski ima moć oplemeniti svaki zalogaj, da natopi kruh, peciva i desertne poslastice, da obogati marinade i da stvori nezaboravan dodatak pikantnim ili slatkim umacima.

Tijekom ovog listopada bh. zajednica moći će iskusiti čudesni svijet viskija iz Jack Daniel’s obitelji, te otkriti raznolikost ukusa.

*Sponzorirani članak