Jack Daniel’s na “Floor No. 7” priredio nezaboravnu zabavu u Sarajevu

Najglamurozniji sarajevski tjedan, najbolje je vrijeme za uživanje u vrhunskim okusima, a Jack Daniel’s ide korak dalje. Svojim fanovima priredio je nezaboravna zalazak sunca uz užitak za nepce.

Floor No.7, event na krovu zgrade u centru Sarajeva okupio je prijatelje najpoznatijeg svjetskog viskija. Samom eventu, dan prije je prethodio Masterclass s Filipom Pletešem, regionalnim brand advocacy managerom za Jack Daniel’s.

Filip je okupljenim gostima otkrio tajne najpoznatije destilerije iz Tennesseeja, ali i koje su najbolje kombinacije hrane i viskija.

Otkrivanje tajni Jacka Daniela nastavilo se i na krovu sljedećeg dana. Gosti su imali priliku kušati najbolje iz bogate palete Jack Daniels viskija, ali i uživati u vrhunskim koktelima. Nazdravljanja nije nedostajalo, a goste je dodatno rasplesao DJ set i Zlatan Karić s bendom, a gosti su svoje uspomene mogli prenijeti na još jedan neobičan način.

Naime Jack sandučić, primao je ispunjene čestitke čitavu noć a pred Jack timom je da ih pošalje na adrese.

Najužurbaniji sarajevski tjedan savršena je prilika da se ponovo sretnemo s prijateljima, steknemo nove i skupa nazdravimo na nešto neuobičajenijem mjestu u glavnom gradu. Kroz druženje, masterclass uz čašu najpoznatijeg viskija na svijetu, željeli smo ispričati priču o svemu onome što Jack Daniel’s čini najprepoznatljivijim i najpoznatijem viskijem na svijetu. Misterija Jacka Danielsa, nikada neće biti do kraja otkrivena, a mi smo željeli prisutnima samo malo odškrinuti vrata u neobičan svijet Jack Daniels svijeta, poručili su iz Jack tima.

*PR članak