Izložba kreativaca Moje Zlatne Ruke u Mepas Mallu

 

Volite unikatni nakit i modne detalje? Uživate u ukrašavanju svog doma jedinstvenim predmetima? Onda imate razlog više da u subotu 04.03.2017. od 09:00 do 21:00 sat vaša destinacija bude prvi kat Mepas Malla, jer vas očekuje odlična izložba kreativaca u suradnji s udrugom Moje zlatne ruke.

Posjetitelji će se moći  družiti s kreativcima i kupovati njihove  unikatne dizajnerske komade izrađene od stakla, žice, drveta, vintage modne dodatke, torbice, predmete oslikane u decoupage tehnici, svilene šalove, slike i mnoštvo drugih kreativnih predmeta.

Kupovina handmade proizvoda je posebno iskustvo, a ako tražite savršen poklon za vaše majke, bake, sestre, prijateljice, djevojke i supruge za Dan žena svakako posjetite Mepas Mall ove subote.

Svaki predmet koji će se naći na izložbi je protkan pažnjom, iza svakog rada stoji veliki trud, ljubav i umjetnost.

Uz mnoštvo handmade proizvoda očekuje vas najbogatija ponuda koja će svakoj ženi izmamiti osmijeh na lice. Ne zaboravite posjetiti našu Facebook stranicu i sudjelovati u nagradnom natječaju Dan žena u Mepas Mallu, jer vas u suradnji s Techno Shopom i Philipsom darujemo fenomenalnim home & beauty aparatima. Sve o našem nagradnom natječaju možete saznati ovdje.

Budite dio svijeta mašte što donose zlatne ruke naših kreativaca!

Radujemo se vašem dolasku!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu