IANA korner od sad u Blukidsu – Jabuka.tv

IANA korner od sad u Blukidsu

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti povratak brenda IANA kao dio asortimana u trgovinama Blukids Hercegovina.

IANA je već u kasnim devedesetima ostavila upečatljiv dojam na našim prostorima sa elegantnom, profinjenom i kvalitetnom odjećom.

Brend IANA je rođen iz dugogodišnje strasti i iskustva u odjevnom dječjem svijetu. IANA kolekcija proljeće/ljeto 2021 je napravljena u Italiji, izrađena je s pažnjom na najsitnije detalje, romantičnog i nježnog stila.

IANA nudi liniju odjeće za odijevanje djece od rođenja do 9 godina pomoću pažljivo odabranih prirodnih vlakana i tkanina.

Ovogodišnju kolekciju prati slogan “fatto con amore” u prijevodu “napravljeno s ljubavlju” jer sve stvari, čak i najjednostavnije, stječu vrijednost ako su napravljene s ljubavlju. Svaki detalj kolekcije je vezan uz osjećaj i neopipljivu emociju. Način na koji stvaramo svoju kolekciju i odjevne predmete je kroz razmišljanje o djeci koja će je nositi. Izvlačimo one emocije koji roditelji osjećaju kad njihovo dijete dođe na svijet. To je ljubav koju ne vidiš, ali je prepoznaješ i kad nije tu, jer je osjećaš u svakoj pori. IANA je grandiozni stil odjevanja u minijaturi.

IANA korner od sad možete pronaći u Blukids trgovini u Prodajnom Centru Mališić – Međugorje.

*PR članak