I dalje traje veliko sniženje koje ne smijete propustiti

U vodećoj trgovini kvalitetne obuće redovito kupujemo sezonske modele obuće, a posebno ih volimo zbog velikog izbora obuće od prave kože po najpovoljnijoj cijeni.

Riječ je naravno o Deichmannu, našem prvom izboru za kupovinu i ovih zimskih dana kada tražimo novi par čizmi. Ako ste se i vi kroz sve ove godine uvjerili u kvalitetu obuće u Deichmannu, posebno će vas razveseliti vijest kako je sve do 8. siječnja aktivno posebno sniženje sezonske obuće – čizme, gležnjače, ali i patike i papuče u Deichmannu možete kupiti po posebnim, sniženim cijenama.

Nikad povoljniji trendovi

Ono što posebno veseli je činjenica da su na sniženju modeli koji su upravo ove sezone u trendu, pa je vaš idući odlazak u Deichmann odlična prilika da po povoljnoj cijeni ugrabite najnovije modele. Osim čizama i gležnjača, ovdje ćete pronaći i kvalitetne i udobne patike savršene za trening, a znamo da se mnoge žene ni zimi ne odriču svojih omiljenih patika.

Tople i elegantne čizme

U Deichmannu smo na sniženju pronašli ove trendy modele u bojama zahvalnima za kombiniranje. U ponudi sniženih modela za žene izdvajaju se atraktivni modeli dubokih i plitkih čizama, a posebno su nam drage chelsea gležnjače, čizme na vezanje koje ćete pronaći u različitim visinama, te elegantne čizmice s potpeticom. U Deichmannu vas očekuju modeli izrađeni od različitih materijala pa tako možete birati između čizama od brušene kože, lakiranih modela ili obuće od kombiniranih materijala.

Patikama uvijek kažemo da

Ako ovo sniženje želite iskoristiti za kupovinu novih patika, u Deichmannu ćete pronaći širok izbor modela iz kolekcija vodećih svjetskih brendova. Snižen je velik dio asortimana sportske obuće, pa će na policama Deichmann prodavnica svoje nove savršene patike pronaći žene, muškarci, ali i najmlađi.

Sve do 8. siječnja u Deichmannu ćete pronaći snižene modele obuće za žene, muškarce i djecu. Akcijsku ponudu istražite na službenoj web stranici, a zatim se uputite u trgovinu i uživajte u najvećem izboru snižene zimske obuće.

*Sponzorirani članak