HT Eronet prvi u BiH uvodi Live chat

Korisnici HT Eroneta sada imaju i mogućnost komunikacije s korisničkom podrškom putem digitalnog kanala. Riječ je o Live chatu, a HT Eronet prvi je telekom u BiH koji nudi ovaj digitalni kanal komunikacije.

Iznimno smo ponosni što smo prvi operater u BiH koji je svojim korisnicima omogućio ovakav personalizirani način komunikacije i podrške.
Iza projekta stoji cijeli tim iskusnih agenata, koji su na usluzi svim našim korisnicima. Prilika je ovo i za naše potencijalne korisnike informirati se o proizvodima i uslugama HT Eroneta. S uslugom live chata, držimo korak s trendovima koje donosi digitalno doba, kazala je Ornela Leko, direktorica Sektora za korisničku podršku.

Live chat dostupan je putem službenih web stranica HT Eroneta.

Uz činjenicu da je besplatan, live chat znači jednostavnu i neposrednu komunikaciju između korisnika i korisničke podrške HT Eronet gdje se, u realnom vremenu, mogu dobiti informacije i podrška.

Naši korisnici i oni koji to žele postati, više ne trebaju ići osobno na prodajna mjesta ili pozivati; korisnička podrška sada je udaljena samo jedan klik, priopćeno je iz HT Eroneta.

*PR članak