HT Eronet predstavio nove uređaje na sajamskom štandu

Iz bogate ponude svojih uređaja, HT Eronet na mostarskom je Sajmu gospodarstva promovirao Xiaomi i Samsung uređaje.

Promocija Xiaomi 12 PRO uređaja

Na sajamskom štandu HT Eroneta prezentiran je novi Xiaomi flagship uređaj Xiaomi 12 PRO, predstavljen prošloga tjedna za europsko tržite na događaju u Beču, a korisnici su ga mogli isprobati na štandu HT Eroneta.

Xiaomi 12 PRO je opremljen najmodernijim nizom trostrukih kamera, uključujući glavnu kameru od 60 MP. Napravljen na najnaprednijoj mobilnoj platformi, sposoban je pružiti neviđene razine performansi uz ikonični dizajn i estetiku.

Predstavljanje novog uređaja Samsung Galaxy A53 5G i pametnog sata Galaxy Watch4 serije

Trećega sajamskog dana organizirana je i demonstracija Samsung Galaxy Watch 4 serije. Svim posjetiteljima je omogućeno ne samo pogledati telefon, već demonstrirati uporabu putem dostupnog trenažera. Zainteresirani posjetitelji mogu, uz kratku fizičku aktivnost, na trenažnom biciklu, dobit uvid u sve funkcionalnosti Galaxy Watch 4 serije, i što on pruža.

Samsung Galaxy A53 je opremljen Full HD+ sAmoled 120Hz zaslonom, 64 MP OIS kamerom, i baterijom za dvodnevno korištenje. Opremljen je snažnim osmojezgrenim procesorom 5nm tehnologijom, i izrađen kako bi mogao podnijeti opsežan multitasking. RAM Plus očitava obrasce uporabe i osigurava dodatni virtualni RAM za dodatno pojačanje.

Kamera telefona Galaxy A53 5G s višestrukim objektivima podiže vaše fotografije na višu razinu. Za oštrije, jasnije snimke, uz OIS kameru od 64 MP, proširite svoj kut gledanja uz ultraširokokutnu kameru, prilagodite fokus uz dubinsku kameru i približite se pojedinostima uz makrokameru.

*Sponzorirani članak